Agenda

Setembre 2017

DlDtDcDjDvDsDg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Propers esdeveniments

 • 28 Setembre 2017

  Infeccions a la primera infància - Dijous de Mútua

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  La sala d’actes de l’edifici docent acollirà, el proper dijous 28 de setembre a les 18h, la cinquena conferència del cicle Dijous de Mútua 2017, la qual abordarà les infeccions a la primera infància. Anirà a càrrec de la Dra. Anna Pizà, metge adjunta del servei de Pediatria de l’HUMT.

 • 04 Octubre 2017

  El servei d’Oncologia de l’HUMT coorganitza un workshop sobre càncer d’ovari avançat

  Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya - Rambla d'Ègara, 270, 08221 Terrassa, Barcelona - Esdeveniments científics

  Dirigit a metges d’Atenció Primària i organitzat pels serveis d’Oncologia de l’Hospital Universitari Parc Taulí, el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, el proper dimecres, 4 d’octubre, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa acollirà la celebració d’un workshop concebut per aprofundir i actualitzar els coneixements en el càncer d’ovari avançat.

  Serà a partir de les 17h i contempla tres ponències. La primera anirà a càrrec del Dr. Julen Fernández, metge adjunt del servei d’Oncologia de l’HUMT i abordarà la prevenció i el diagnòstic precoç del càncer d’ovari i cèrvix. A continuació intervindrà la Dra. Yolanda Garcia, metgessa adjunta del servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Parc Taulí i la Dra. Àngels Arcusa, cap del servei d’Oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa i parlaran sobre el tractament de les toxicitats basant-se en casos clínics.

  Tot seguir el Dr. Fernàndez intervindrà de nou -juntament amb la Dra. Arcusa- per tractar sobre els patrons de recaiguda i el seguiment que cal fer a aquestes pacients i, finalment, al voltant de les 19h, hi ha previstes les conclusions del workshop així com un torn obert de preguntes.

 • 05 Octubre 2017

  Segona edició del curs d'exploració quirúrgica del mediastí

  Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  Per segon any consecutiu, el Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, l'Hospital de Sant Pau i l'Hospital del Mar -conjuntament amb la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR)- celebraran una sessió formativa sota el títol "Curso de exploración quirúrgica del mediastino" que tindrà lloc a l'edifici docent els propers dies 5 i 6 d'octubre.

 • 05 Octubre 2017

  III jornada sobre Lactància Materna: Un compromís de tots

  Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  El Comitè de Lactància Materna de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i el de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) han organitzat, pel proper dijous 5 d'octubre, la tercera jornada d'actualització en lactància materna amb l'objectiu de continuar formant els professionals que treballen en aquest àmbit per tal que pugin actualitzar els seus coneixements i proporcionar una millora continuada en termes de suport a les famílies, mares i nadons.

  Per a més informació i inscripcions entreu a la III Jornada de lactància materna de MútuaTerrassa i l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell

 • 05 Octubre 2017

  Tret de sortida a la sisena edició del cicle de conferències “Dijous de Salut” de St. Cugat

  Casa de Cultura - Carrer de Castellví s/n (Jardins del Monestir) - 08172 Sant Cugat - Dijous Mútua

  La conferència inaugural porta per títol “Recomanacions en la prevenció de malalties dels ulls en adults i nens” i anirà a càrrec de diversos oftalmòlegs d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa Sant Cugat / Centre Oftalmològic Quirúrgic COQT. En aquest sentit, i amb el propòsit d’abordar aquesta temàtica amb la màxima profunditat i des del punt de vista de diverses especialitats oftalmològiques, hi intervindran el Dr. Josep Mª Llonch, el Dr. Eduard Pedemonte, la Dra. Marisol López i la Dra. Ana Eixarch.

 • 18 Octubre 2017

  La Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'HUMT organitza una nova edició del curs sobre Autism Diagnostic Observational Schedule

  Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  Organitzat per:
  Dra. Amaia Hervás, metge psiquiatra i coordinadora de la Unitat de psiquiatria infantil i juvenil de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa