Agenda

Novembre 2017

DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Propers esdeveniments

 • 23 Novembre 2017

  Dijous de Salut - Practica esport amb garanties: la importància de les revisions mèdiques

  Casa de Cultura - Carrer de Castellví s/n (Jardins del Monestir) - 08172 Sant Cugat - Esdeveniments científics

  El proper dijous, 23 de novembre, tindrà lloc la darrera conferència del cicle dels Dijous de Salut a Sant Cugat d'aquest any 2017, que portarà per títol: "Practica esport amb garanties: la importància de les revisions mèdiques", i anirà a càrrec del Dr. Santiago Sabatés, traumatòleg, i el Dr. Jordi Gibert, especialista en Medicina de l'Esport, ambdòs metges d'Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i COTCAT.

  En aquesta ocasió, la conferència se centrarà en la importància de la realització de revisions mèdiques estrictes i tests, per part de professionals especialistes en Medicina de l'Esport, que permetin obtenir informació acurada per poder practicar esport amb garanties i seguretat.


  Els esperem a la Casa de Cultura de Sant Cugat, a les sis de la tarda el proper dijous 23 de novembre.

 • 24 Novembre 2017

  I Jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial - La desprescripció en la societat medicalitzada

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El comitè Assistencial de Farmàcia internivells de MútuaTerrassa i el Servei de Farmàcia del Consorci Sanitari de Terrassa organitzen, el proper divendres 24 de novembre, la I Jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial: "la desprescripció en la societat medicalitzada".

  Dita jornada està dirigida a facultatius d'Atenció primària i hospital amb l’objectiu de continuar formant els professionals que treballen en aquest àmbit per tal que pugin actualitzar els seus coneixements i proporcionar una millora continuada.

  Per a inscripcions entreu al site de la I Jornada sobre l’ús de medicaments en la continuïtat assistencial: la desprescripció en la societat medicalitzada

 • 24 Novembre 2017

  La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa organitza la IV jornada científica sota el títol “Microbiome and Human Health”

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Comptarà amb la participació del Dr. Didier Raoult, reconegut microbiòleg francès especialitzat en malalties infeccioses.

  El proper divendres, 24 de novembre, la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa celebrarà la quarta edició de la jornada científica que organitza periòdicament amb el propòsit de posar en valor la seva tasca científica i investigadora. En aquesta ocasió la temàtica escollida és el microbioma (el conjunt de microorganismes que habiten en el cos humà, tenint en compte els seus genomes i la seva interrelació amb l'organisme) i la salut humana.

  La sessió contempla un workshop al voltant del Microbiota que s’esdevindrà entre les 11 i les 13h. En aquest sentit, s’abordarà des de tres prismes diferents: “Microbiota i resistència antibiòtica”, a càrrec del Dr. Jordi Vila del Servei de Microbiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, “Microbiota i malaltia inflamatòria intestinal”, à càrrec del Dr. Francisco Guarner del Servei de Digestiu de l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona i “Microbiota i infecció pel VIH”, à càrrec del Dr. Roger Paredes de l’Hospital Germans Trias i Pujol i de l’IrsiCaixa de Badalona.

 • 30 Novembre 2017

  Dijous de Mútua - Càncer de pròstata, com afecta als homes

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrass - Esdeveniments científics

  El proper dijous 30 de novembre, a les 18.00h a l'edifici docent de MútuaTerrassa, tindrà lloc la darrera conferència del cicle del Dijous de Mútua 2017, sota el títol: "Càncer de pròstata, com afecta als homes", que anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Caballero, cap de Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

  En aquest sentit, la Dr. Josep Maria Caballero parlarà sobre els factors de risc relacionats amb el càncer de pròstata, ja que es tracta del segon càncer més freqüent diagnosticat al nostre país i el cinquè amb més mortalitat.

  L'única forma per a detecter a temps aquest tipus de càncer és informant-se sobre les proves a realitzar a través del metges de família o l'uròleg.

  "Els Dijous de Mútua" varen néixer el 2003 per divulgar temes mèdics d'actualitat i informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

  Les conferències són de carácter gratuït i no requereixen confirmació prèvia.


  Us esperem!