Agenda

DlDtDcDjDvDsDg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Propers esdeveniments

 • 23 Març 2018

  Acte d’entrega de l’acreditació de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  La sala d'actes de l'edifici docent serà l'escenari en el qual es durà a terme l'acte d'entrega de l'acreditació de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal del Servei de l'Aparell Digestiu de l'HUMT. Es tracta d'una certificació de qualitat de la Fundació Ad Qualitatem, que acredita que la unitat en qüestió compleix amb els màxims estàndards de qualitat en la seva activitat assistencial.  Aquest segell -que s'emmarca dins d'un procés de certificació impulsat de forma conjunta pel Grup Español de Treball en Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa (GETECCU) i la Fundació Ad Qualitatem- té com a principal objectiu millorar i homogeneïtzar la prestació assistencial als pacients amb malaltia inflamatòria intestinal a tota Espanya. La de l'HUMT, serà una de les 14 unitats acreditades que existeixen actualment a Espanya i la quarta de Catalunya.

 • 11 Maig 2018

  Actualització en patologia digestiva. VI edició

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper divendres, 11 de maig, el Servei de l'Aparell Digestiu de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa celebrarà el VI edició d'actualització en Patologia Digestiva, que enguany se centrarà en el Maneig pràctic de les Síndromes digestives freqüents. La jornada començarà a partir de les 8.00h, a la sala MútuaTerrassa de l’Edifici Docent de MútuaTerrassa.


  Aquesta jornada està dirigida a metges d’atenció primària, així com als professionals d’infermeria i metges residents de primer any. El propòsit és actualitzar els coneixements sobre les patologies de l’aparell digestiu que més sovint impliquen consultes en l’àmbit de l’Atenció Primària i els serveis d’urgències.

  Per a més informació i inscripcions consulteu aquest enllaç:
  https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-actualitzacio-digestiu