Agenda

DlDtDcDjDvDsDg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Propers esdeveniments

 • 24 Maig 2018

  Jornada Millorant el tractament de la diabetis tipus 2: Un compromís de tots

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper 24 de maig, tindrà lloc la Jornada Millorant el tractament de la diabetis tipus 2: Un compromís de tots,en dues sessions una de matí i l'altra de tarda.

  L'objectiu de dita formació es facilitar elements als metges d’Atenció Primària perquè puguin contribuir a la millora del tractament de la diabetis tipus 2.

  Us esperem!

  Per a inscripcions i més informació entra en el site: https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/dibetis-tipus-2

 • 25 Maig 2018

  Tot a punt per a la celebració de l'acte de benvinguda i comiat dels residents

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El comitè de dòcencia de l’Àmbit de Servei Assistencial organitza,el proper divendres 25 de maig, l'acte de benvinguda i comiat dels residents que aquest any inicien i finalitzen -respectivament- el seu període formatiu a MútuaTerrassa. L'acte tindrà lloc a la sala MútuaTerrassa a les 12.00h.

 • 29 Maig 2018

  Curs de comunicació en el procés de donació de teixits

  Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper dimarts, 29 de maig, tindrà lloc el Curs de comunicació en el procés de donació de teixits, a les 10.00 h a l'Edifici docent de MútuaTerrassa.

  Aquest curs està dirigit a professionals sanitaris de MútuaTerrassa, CST i Parc Taulí que practicaran tècniques sobre les claus en les entrevistes de donacions, tant via telèfon com de forma presencial.

  Per a inscripcions al curs cal enviar un mail a xgenis@bst.cat i ferron@bst.cat

 • 31 Maig 2018

  Donar per poder rebre. la donació de teixits: còrnia, pell, òs, ...

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper dijous 31 de maig, a les 18.00h a l'edifici docent de MútuaTerrassa, tindrà lloc una nova edició del Dijous de Mútua, sota el títol: "Donar per poder rebre. la donació de teixits: còrnia, pell, òs, ...", que anirà a càrrec del Dr. Xavier Genís, responsable del Donor Center (centre coordinador del BST), la Dra. Elisabeth Navas, metge adjunt del Servei d'UCI i coordinació de Transplantament i la Sra. Isabel Marín, coordinació de Treball social de MútuaTerrassa.

  Les conferències són de carácter gratuït i no requereixen confirmació prèvia.

  Us esperem!

 • 01 Juny 2018

  IV Jornada Oftalmològica del Vallès i el Bages

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Aquesta jornada tindrà lloc el proper divendres, 1 de juny, està organitzada pel Servei d'Oftalmologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i dirigida als serveis d'Oftalmologia dels cinc centres hospitalaris del Vallès i del Bages: Hospital Universitari MútuaTerrassa, Consorci Sanitari de Terrassa, Parc Taulí de Sabadell, Hospital General de Granollers i la Fundació Althaia.


  L’objectiu d’aquesta és afavorir l’intercanvi d’experiències entre els cinc hospitals, així com promoure l’intercanvi i la participació entre els seus integrants i fomentar línies estratègiques i de treball conjunts al territori Vallès-Bages en l’àmbit de l’oftalmologia, en concret la jornada se centrarà en el tractament que es fa dels cassos d'urgències.

  Per a inscripcions i més informació consulteu: https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-oftalmologica-valles-bages

 • 07 Juny 2018

  Jornada científica - Genètica: del Laboratori a la Pràctica Clínica

  Catlab Parc Logístic de Salut Vial St. Jordi, s/n Pol. Ind. Can Mitjans 08232 Viladecavalls - Esdeveniments científics

  Des de 2008, amb la unió dels Laboratoris del Consorci Sanitari de Terrassa i de MutuaTerrassa, s’ha anat consolidant el projecte Catlab. L’any 2012 es va incorporar el Laboratori de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, i actualment tenim el 97% de la nostra activitat acreditada per la norma ISO 15189: 2013.

  Amb una plantilla de 140 professionals, som un Laboratori d’alta capacitat analítica, amb unes instal·lacions d’un alt grau d’automatització. A partir d’un elevat nivell tecnològic, afrontem els nous reptes en els camps de la Genètica i la Microbiologia molecular.

  Per commemorar el 10è aniversari de Catlab, us proposem una jornada que us apropi a l'aplicació de les eines de la Genètica en el maneig dels vostres pacients.