Agenda

Setembre 2018

DlDtDcDjDvDsDg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       

Propers esdeveniments

 • 20 Setembre 2018

  Inici del cicle de conferències "Ets a prop de saber-ne més" a St. Cugat

  Primera planta de la Casa de Cultura dels Jardins del Monestir de St. Cugat (C/ Castellví, s/n) - Esdeveniments científics

  Concebut amb la idea de divulgar temes de salut d'actualitat i informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat, arriba el cicle de conferències "Ets a prop de saber-ne més" a St. Cugat, que estarà a càrrec de professionals d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa.


  La inauguració de les conferències serà el proper dijous 20 de setembre i contempla la celebració d'un total de 3. Aquestes estan organitzades conjuntament per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Àptima Centre Clínic i tindran lloc a les 18h a la primera planta de la Casa de Cultura dels Jardins del Monestir de St. Cugat (C/ Castellví, s/n).


  La conferència inaugural porta per títol "Obesitat i sobrepès. Com recuperar la qualitat de vida." i anirà a càrrec de la Dra. Salvadora Delgado, especialista en cirurgia bariàtrica d'Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i la Sra. Núria López, psicòloga, i Sra. Montse Ibarra, dietista, ambdues professionals d’Àptima Centre Clínic. En aquest sentit, i amb el propòsit d'abordar aquesta temàtica amb la màxima profunditat i des del punt de vista de diverses especialitats.

 • 26 Setembre 2018

  2ª edició del curs ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised)

  Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  Entre el 26 i el 28 de setembre, l’edifici docent acollirà una nova edició del curs de formació, investigació i acreditació clínica sobre ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised) organitzat per la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

  Igual que en les passades edicions, la direcció d'aquest curs anirà a càrrec de la Dra. Amaia Hervás, metge psiquiatra i coordinadora de l'esmentada Unitat. La Dra. Hervás és una professional referent a nivell estatal i internacional en la formació d'aquestes eines de diagnòstic ADI-R i ADOS2 per la University of London (UK), la Newcastle University (UK) y la Cornell University New York (USA).

 • 27 Setembre 2018

  Dijous de Mútua: M'han diagnosticat el fetge gras: què és?

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Dijous Mútua

  El proper dijous 27 de setembre, a les 18.00h a l'edifici docent de MútuaTerrassa, tindrà lloc una nova edició del Dijous de Mútua, sota el títol: "M'han diagnosticat el fetge gras: què és?", que anirà a càrrec del Dra. Diana Horta, metge adjunta del Servei de l'aparell Digestiu de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

  Les conferències són de carácter gratuït i no requereixen confirmació prèvia.

  Us esperem!

 • 05 Octubre 2018

  Tot a punt per a la celebració de la X jornada de l'Àmbit de Servei Sociosanitari

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2017 en matèria sociosanitària, el proper 5 d'octubre l'edifici docent acollirà la X jornada científica de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.


  La inauguració anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de l'entitat i del Sr. Ramon Ramells, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari. Acte seguit s'esdevindran les presentacions dels onze treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com diferents com, la salut mental, esquizofrenia i gent gran.


  La conferència de la jornada d'enguany anirà a càrrec del Dr. Antoni Andreu, Doctor en Medicina especialitzat en Bioquímica Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Director Científic d'EATRIS, i portarà per títol: "Què ens aporta la recerca en el sector de la dependència?"

 • 22 Octubre 2018

  Jornada formativa sobre dol i gestió de males notícies

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  La jornada formativa sobre dol i gestió de males notícies tindrà lloc el proper 22 d'octubre, a les 15.00h. Aquesta jornada està organitzada pel servei d'Oncologia del hospital Universitari MútuaTerrassas i està especialment dirigida a tots els professionals de l'àmbit sanitari.

  Per a més informació i inscripcions entreu a: https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/dol-gestio-males-noticies

 • 15 Novembre 2018

  Workshop avançat en Neuroestimulació de les arrels sacres

  Sala Egara - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Aquest workshop avançat que tindrà lloc el proper dijous, 15 de novembre, i està dirigit principalment dirigit fonamentalment a cirurgians amb una experiència inicial en neuromodulació sacra que vulguin aprofundir en temes com l'abordatge terapèutic en les indicacions més complexes com la síndrome de resecció anterior baixa o els pacients neurològics, el com abordar les incidències del seguiment i un aprenentatge avançat pel que fa a la programació elèctrica. Els assistents tenen l'obligació d'aportar un cas clínic propi que es discutirà en un espai específic del Workshop.