Agenda

DlDtDcDjDvDsDg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Propers esdeveniments

 • 25 Abril 2018

  VIII Jornada de Violència de gènere

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper dia 25 d'abril tindrà lloc la VIII Jornade violència de gènere que enguany se centrarà des d’un punt de vista pràctic i participatiu per posar en relleu l’experiència real de dones recuperades després de viure una situació de violència masclista, les seves creences, valors i dificultats per superar-ho i l’experiència dels professionals que les acompanyen.

  Per a més informació i inscripcions entreu a: https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-violencia-genere

 • 26 Abril 2018

  La Unitat de Coloproctologia inicia la quarta edició del curs de formació en neuromodulació sacra 2018/19

  Sala Egara- Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  La Unitat de Coloproctologia del Servei de Cirurgia General de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa celebrarà la 4ª edició del curs en Neuroestimulació sacra en disfuncions del sol pelvià, que finalitzarà el mes de novembre de 2019.

  Aquest curs s'inicia amb un workshop bàsic que tindrà lloc el proper dijous, 26 d’abril, i està dirigit principalment als cirurgians colorectals interessats en començar a utilitzar aquest tractament (els quals contemplen formació específica sobre les indicacions, la tècnica quirúrgica i l'assistència a quiròfan per visualitzar diferents cirurgies en directe).

  La novetat d'aquesta edició rau en la realització de dos tipus de workshops nous: un d'intermig dirigit a professionals que hagin iniciat el tractament en els seus centres i hagin fet el workshop bàsic, com també la realització d'un altre workshop per a referidors, dirigit a professionals d'altres disciplines com ginecologia, digestologia i d'atenció primària.

  Igual que en les passades edicions, la direcció anirà càrrec la Dra. Arantxa Muñoz, metge adjunt de dita unitat.

 • 27 Abril 2018

  Curs d'asèpsia: Prevenció i tratament de les infeccions en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT)

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Aquest curs està concebut per a difondre coneixements sobre quines són les mesures d'asèpsia i profilaxi per a la prevenció d'infeccions de la localització quirúrgica, com també optimitzar el tractament en el cas que es produeixin.

  El curs està dirigit a:
  Personal sanitari implicat en els processos de COT, en les diferents àrees d'actuació: hospitalització, quiròfan i atenció ambulatòria
  Residents de COT i anestesiologia
  Professionals sanitaris de les unitats d'hospitalització i bloc quirúrgic
  Altres professionals relacionats amb el procés
  Personal de la indústria i proveïdors.

  Durant el curs es tractaran temes com: el coneixement de l'epidemiologia i l'impacte de les infeccions en COT, les mesures d'asèpsia, de prevenció en fase pre, intra i postoperatòria i el seu tractament, identificació dels factors de risc, realització correcta dels procediments per evitar infeccions i conscienciació de la importància de les mesures de prevenció.

 • 10 Maig 2018

  Alimentació: com evitar el sobrepès i prevenir malalties

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper dijous 10 de maig, a les 18.00h a l'edifici docent de MútuaTerrassa, tindrà lloc una nova edició del Dijous de Mútua, sota el títol: "Alimentació: com evitar el sobrepès i prevenir malalties", que anirà a càrrec del Dra. M. José Barahona, cap del Servei d'endocrinologia i la Sra. Montse Ibarra, infermera coordinadora dietista-nutricionista de MútuaTerrassa.

  Es tracta de la primera conferència que se celebrarà dins del cicle del 2018.

  Les conferències són de carácter gratuït i no requereixen confirmació prèvia.

  Us esperem!

 • 11 Maig 2018

  Actualització en patologia digestiva. VI edició

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper divendres, 11 de maig, el Servei de l'Aparell Digestiu de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa celebrarà el VI edició d'actualització en Patologia Digestiva, que enguany se centrarà en el Maneig pràctic de les Síndromes digestives freqüents. La jornada començarà a partir de les 8.00h, a la sala MútuaTerrassa de l’Edifici Docent de MútuaTerrassa.


  Aquesta jornada està dirigida a metges d’atenció primària, així com als professionals d’infermeria i metges residents de primer any. El propòsit és actualitzar els coneixements sobre les patologies de l’aparell digestiu que més sovint impliquen consultes en l’àmbit de l’Atenció Primària i els serveis d’urgències.

  Per a més informació i inscripcions consulteu aquest enllaç:
  https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-actualitzacio-digestiu

 • 07 Juny 2018

  Jornada científica - Genètica: del Laboratori a la Pràctica Clínica

  Catlab Parc Logístic de Salut Vial St. Jordi, s/n Pol. Ind. Can Mitjans 08232 Viladecavalls - Esdeveniments científics

  Des de 2008, amb la unió dels Laboratoris del Consorci Sanitari de Terrassa i de MutuaTerrassa, s’ha anat consolidant el projecte Catlab. L’any 2012 es va incorporar el Laboratori de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, i actualment tenim el 97% de la nostra activitat acreditada per la norma ISO 15189: 2013.

  Amb una plantilla de 140 professionals, som un Laboratori d’alta capacitat analítica, amb unes instal·lacions d’un alt grau d’automatització. A partir d’un elevat nivell tecnològic, afrontem els nous reptes en els camps de la Genètica i la Microbiologia molecular.

  Per commemorar el 10è aniversari de Catlab, us proposem una jornada que us apropi a l'aplicació de les eines de la Genètica en el maneig dels vostres pacients.