Agenda

DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Propers esdeveniments

 • 17 Setembre 2018

  Conferencia "El Dia del Part"

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper dilluns, 17 de setembre, a les 17.30h, tindrà lloc a la sala MútuaTerrassa de l'Edifici Docent, ubicat al carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa, la sessió El dia del part.

  Es tracten d'unes xerrades on es presenta com és l'espai i què és el que aquell dia tant especial viurà una mare en entrar a la Sala de Parts de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Aquestes xerrades estaran a càrrec de les llevadores de MútuaTerrassa.

 • 26 Setembre 2018

  2ª edició del curs ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised)

  Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  Entre el 26 i el 28 de setembre, l’edifici docent acollirà una nova edició del curs de formació, investigació i acreditació clínica sobre ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised) organitzat per la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

  Igual que en les passades edicions, la direcció d'aquest curs anirà a càrrec de la Dra. Amaia Hervás, metge psiquiatra i coordinadora de l'esmentada Unitat. La Dra. Hervás és una professional referent a nivell estatal i internacional en la formació d'aquestes eines de diagnòstic ADI-R i ADOS2 per la University of London (UK), la Newcastle University (UK) y la Cornell University New York (USA).

 • 27 Setembre 2018

  M'han diagnosticat el fetge gras: què és?

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Dijous Mútua

  El proper dijous 27 de setembre, a les 18.00h a l'edifici docent de MútuaTerrassa, tindrà lloc una nova edició del Dijous de Mútua, sota el títol: "M'han diagnosticat el fetge gras: què és?", que anirà a càrrec del Dra. Diana Horta, metge adjunta del Servei de l'aparell Digestiu de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

  Les conferències són de carácter gratuït i no requereixen confirmació prèvia.

  Us esperem!

 • 04 Octubre 2018

  Workshop avançat en Neuroestimulació de les arrels sacres

  Sala Egara - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Aquest workshop avançat que tindrà lloc el proper dijous, 4 d'octubre, i està dirigit principalment dirigit fonamentalment a cirurgians amb una experiència inicial en neuromodulació sacra que vulguin aprofundir en temes com l'abordatge terapèutic en les indicacions més complexes com la síndrome de resecció anterior baixa o els pacients neurològics, el com abordar les incidències del seguiment i un aprenentatge avançat pel que fa a la programació elèctrica. Els assistents tenen l'obligació d'aportar un cas clínic propi que es discutirà en un espai específic del Workshop.