Les llevadores de l’ASSIR del Cap Rambla i el CAP Turó de Can Mates organitzen unes sessions sobre paternitat corresponsable, activa i conscient

Durant el mes d'octubre i novembre al Cap Rambla i el Cap Turó de Can Mates tindran lloc 5 sessions, amb les que es vol donar resposta a la necessitat d'oferir una atenció integral a la parella en el seu projecte de maternitat i paternitat, tenint en conte les relacions de gènere.

Perquè fer de pare es comença a construir des de l'embaràs (fins i tot abans). És en aquest moment on comencen els primers canvis i també les primeres preguntes, inquietuds i dificultats. Per això, des de l’ASSIR s’ofereix un espai de confiança i seguretat entre homes on poder explorar els reptes i oportunitats de les paternitats actualment i resoldre dubtes sobre quin és el seu paper durant l'embaràs, el part, el postpart i la criança en general.

En aquest sentit, es construiran diferents estratègies per viure la paternitat de manera més present, activa i conscient, aspectes clau per l'establiment d'un bon vincle amb les nostres criatures i gaudir de la criança.

Aquestes sessions aniran a càrrec de les llevadores de l’ASSIR de CAP Rambla i CAP turó de Can Mates. Els futurs pares interessats en assistir a aquest taller podeu fer la inscripció al taulell de l'ASSIR del CAP o a la llevadora de la vostra consulta.

  • Taller de paternitat corresponsable, activa i conscient al CAP Turó de Can Mates (PDF 28.7 MB) Descarregar
  • Taller de paternitat corresponsable, activa i conscient al CAP Rambla (PDF 28.71 MB) Descarregar