Ressò mediàtic de la voluntat transformadora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia


En el transcurs de la darrera setmana diversos mitjans d'abast nacional i local s'han fet ressò de la voluntat transformadora cap a una medicina més humanitzada amb la que treballa el servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'HUMT. En aquest sentit, dijous 17 de febrer l'edició online de La Vanguardia en va publicar una noticia i en el transcurs del cap de setmana alguns mitjans d'àmbit local també van explicar-ne alguns detalls.

Totes les noticies van coincidir en posar en valor que l'escolta activa envers les necessitats de la dona ha esdevingut l'eix vertebrador del servei en qüestió i que la capacitat de decisió de la dona i el seu empoderament son els valors que el defineixen.

Tanmateix, els diversos impactes també recullen aspectes com la sensibilitat del servei envers l'embaràs i el part, l'estret vincle que es propicia entre la mare i el nadó mitjançant el "pell amb pell" o el suport que es facilita a totes les mares en termes de lactància materna. Finalment, la majoria també esmenten la Unitat referent en patologia del sòl pelvià amb la que compta el servei, així com la seva dilatada trajectòria.

Llegir algunes notícies:
https://www.lavanguardia.com/vida/20220217/8065751/mutua-terrassa-inicia-servicio-mas-personalizado-mujer-bebe.html
https://monterrassa.cat/contingut-patrocinat/escolta-activa-dona-embarassada-fonamental-mutuaterrassa-249220/
https://www.diarideterrassa.com/terrassa/2022/02/18/mutua-terrassa-servei-personalitzat-dona-embarassada/