La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals tracta els embarassos críptics amb el servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT

Va entrevistar al Dr. Xavier Urquizu, adjunt al servei i especialista en embarassos d’alt risc

El telenotícies vespre de TV3 del passat diumenge, 14 de maig, va emetre una noticia sobre els embarassos críptics, aquelles gestacions en la que les dones s’adonen del seu estat un cop l’embaràs ja es troba en un estadi avançat.

Per aprofundir en els detalls i les particularitats d’aquesta tipologia d’embarassos la Televisió de Catalunya (TV3) va recórrer al servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT. El Dr. Xavier Urquizu, adjunt al servei i expert en embarassos d’alt risc, va ser l’encarregat d’aprofundir en el tema.

El testimoni d’una pacient que fa cinc anys va tenir una gestació d’aquestes característiques és el pretext que el mitjà va fer servir per abordar el tema. En el transcurs de la noticia el Dr. Urquizu explica que certament aquests embarassos “passen amb certa freqüència” i que a vegades es donen perquè “alguns símptomes de l'embaràs poden ser percebuts com altres problemes mèdics”.
L’expert també detalla -entre d’altres- que sovint aquests casos acostumen a seguir un mateix patró i que acostumen a donar-se en dones que ja han tingut un primer fill.

Veure la noticia sencera:
https://www.ccma.cat/324/embarassos-criptics-vaig-saber-que-estava-embarassada-als-6-mesos-i-ja-no-podia-avortar/noticia/3226307/