La Ràdio Municipal de Terrassa aprofundeix en les claus per mantenir una bona salut sexual

La tercera conversa del cicle “Dijous de Mútua” se celebrarà aquesta tarda sota el títol “Com mantenir una bona salut sexual” i anirà a càrrec de la Dra. Raquel Tulleuda, metgessa adjunta del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia i responsable de la Unitat d’Atenció Integral a la Sexualitat de MútuaTerrassa. Per tal de contribuir a difondre-la, aquest matí la Dra. Tulleuda, metgessa adjunta del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia i responsable de la Unitat d’Atenció Integral a la Sexualitat de MútuaTerrassa, ha estat convidada a intervenir al magazín matinal “El Submarí” de la Ràdio municipal de Terrassa.

En el transcurs de l’entrevista la Dra. Tulleuda ha explicat a què ens referim quan parlem de sexualitat, ha matisat la diferència entre aquest concepte i “sexe” i també ha detallat què vol dir bona salut sexual. L’audiència també ha pogut conèixer la incidència de la societat heteropatricarcal en la conducta sexual, la informació que tenim a l’abast relativa a malalties de transmissió sexual o les implicacions de la vacuna del Papil·loma Humà.

L’experta també s’ha referit als problemes més freqüents vinculats a la sexualitat, ha parlat sobre joves i sexualitat i ha explicat breument les característiques i principals línies de treball de la Unitat d’Atenció Integral a la Sexualitat de l’entitat.

Sentir l’entrevista sencera:
https://go.ivoox.com/rf/89204083 minut 3.30