L’entitat es fa ressò del Dia Internacional de la Llevadora


Es va celebrar el passat divendres, 5 de maig, i les llevadores de MútuaTerrassa van contribuir a donar visibilitat l’esmentada efemèride

Promogut per la Confederació Internacional de Llevadores, el Dia Internacional de la Llevadora té com a objectiu posar en valor la seva tasca com a referents en la cura de la salut sexual i reproductiva.

La seva funció va més enllà de controlar i fer un seguiment de l’embaràs normal i acompanyar la dona en el moment del part i durant el postpart: desenvolupa, a més, una tasca rellevant en l'assessorament i l'educació per a la salut -no només per la dona- sinó també en el sí de les seves famílies i de la comunitat.

Un any més, les llevadores de l’entitat es van fer ressò d’aquesta efemèride amb la difusió, a través de les xarxes socials de l’entitat, de diverses càpsules audiovisuals protagonitzades per elles mateixes mitjançant les quals expliquen els diferents perfils i les diverses maneres de contribuir a la salut sexual i reproductiva de les dones.

En aquest sentit, entre els dies 4 i 5 de maig es van compartir vídeos relatius al rol de les llevadores a la sala de parts, en el sí de la lactància materna, en termes de menopausa, de suport i conducció del grup de pares, relatius al seu paper a nivell de cura del sòl pelvià o a la seva ajuda en el marc de La Tarda jove de St. Cugat.