El servei de Ginecologia i Obstetrícia organitza la novena edició del curs d'Ecografia Morfològica i Funcional del Sòl Pelvià

El proper 4 de març, tindrà lloc la novena edició del curs d'Ecografia Morfològica i Funcional del Sòl Pelvià, que enguany i a causa de la situació de pandèmia, es realitzarà via online en streaming, com a l'edició anterior. Aquest format permetrà presentar les ponències amb la màxima qualitat tecnològica, així com interactuar amb els assistents, amb l'objectiu d'aprofundir en l'aprenentatge de l'ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià en tant que mecanisme que permet complementar i millorar l'estudi de la patologia en aquesta zona.

El creixent interès de la societat científica envers aquesta tècnica ha propiciat que l'ecografia sigui una eina útil i de fàcil accés per als professionals que es dediquen al tractament d'aquesta patologia. L'HUMT ha estat pioner en la recerca de les aplicacions dels ultrasons en el sòl pelvià.

Malgrat és ben cert que aquesta tècnica ecogràfica -en molts aspectes- forma part del terreny de la investigació, és innegable que en molts d'altres és un instrument d'ús prioritari. Davant d'aquesta realitat i sempre des de l'evidència científica avalada per les diverses publicacions en revistes de reconegut prestigi internacional, el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa ha decidit tirar endavant aquesta edició del curs sota la direcció del Dr. Jordi Cassadó, cap clínic del servei i el Dr. Antoni Pessarrodona, cap emèrit del servei i el Dr. Oriol Porta, cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia.

A banda d'aquests i d'altres professionals de l'HUMT, també hi intervindran doctors provinents d'altres centres com és el cas de la Dra. Montserrat Espuña, responsable de la Unitat de Sòl Pelvià d'ICGON de Hospital Clínic de Barcelona i la Dra. Cristina Ros, metge adjunta del mateix centre, el Dr. Jose Antonio Sainz, metge adjunt de l'Hospital Valme Sevilla, el Dr. Enrique González, metge adjunt de l'Hospital de León o la Dra. Eva Martínez, metge adjunta del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Podeu consultar el programa i fer les inscripcions en aquest espai: https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-ecografia-sol-pelvia