Les llevadores i infermeres de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa intervenen en el Congrés Dones, Ciència i Tecnologia

Marta Jiménez, coordinadora de les llevadores de l’ASSIR, Gràcia Coll, supervisora de sala de parts de la FAMT i Olga Monistrol, infermera de Seguretat del Pacient de l’AQUASP de la FAMT, participaran en la 3ª edició del Congrés Dones, Ciència i Tecnologia - WSCITECH23. En concret, intervindran en una de les taules rodones que es realitzaran sobre l’àmbit dones i salut, sota el títol: "Protocol d’estudi per a millorar la salut mental durant l’embaràs: Intervenció m-Health de baixa intensitat utilitzant la realitat virtual immersiva", que tindrà lloc el dijous 2 de març a les 15.30h, a les aules de l’ESCAC.

En aquest espai també estan convidats a intervenir Gemma Falguera-Puig de l’Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària Jordi Gol i Institut Català de la Salut, Jorge Juan Curto-Garcia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Universitat de Barcelona i Amparo del Pino-Gutiérrez de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona i Grup d’investigació AGAUR.

Per una altra banda, Laura Buguñá, responsable d’Innovació a la Fundació MútuaTerrassa per a la Recerca, Docència i Innovació hi participarà com a membre del comitè científic del congrés.
Aquest congrés està organitzat per l'Ajuntament de Terrassa, a través de les regidories de Polítiques de Gènere i Universitats i en col·laboració amb l'Escola Superior d´Enginyeries Industrial, Aeroespacials i Audiovisuals de Terrassa (ESEIAAT-UPC), l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT ), la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat (CUS), la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT-UPC) i l'Euncet Bussines School (EUNCET).