Brillant participació dels membres del nostre servei en el congrés anual de la SECOT

La Sociedad Española de Cirugía Ortopèdica y Traumatología organiza su 57º congreso, però enguany i a causa de la situació actual per la pandèmia de la COVID-19, s'ha decidit fer aquest en format digital.

Els professionals del Servei de COT de MútuaTerrassa han tingut una brillant participació , ja que els doctors Carlos Garcia i Carles Martí Bernaus opten als premis a la millors comunicacions amb: "Alta incidència de Enterobacter Cloacae en infecciones agudes post osteosíntesis de fractures de tobillo. Estudio Multicentrico" i "Los campos eléctricos reducen la adhesión bacteriana a metal·les: Estudio in vitro", respectivament.


Avui, darrer dia del congrés ha tingut lloc la taula sobre Infecciones: Antibioterapia Local, moderada pel Dr. Lluís Font, adjunt del servei de COT del nostre Hospital, que ha presentat: "Sistemas y modos de administración del antibiotico local. ¿Cómo lo hago?",també participen en aquesta taula el Dr. Alex Soriano i el Dr. Pablo Sanz.

Altres professionals del servei de COT de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa també han participat en el congrès com és el cas de Dr. David Mateu, que va intervenir a la taula "ATR compleja: soluciones convencionales vs.cirugía navegada" o el Dr. Josep Torrent que va intervenir a la taula sobre "SEMCPT: Complicaciones de la cirugía del antepié: mi peor caso".