El Dr. Josep Torrent participa en el 5è congrés Internacional de Peu i Turmell de la Societat de Cirurgia Mínimament Invasiva

El Dr. Josep Torrent va participar el passats dies 21-23 de març al 5è Congrés internacional de Peu i Turmell que es va celebrar a Marrakech. El congrés estava organitzat per la Societat de Cirurgia Mínimament Invasiva – GRECMIP. Durant el congrés s’ha donat especial rellevància a les intervencions mínimament invasives a través de taules rodones, simpòsiums o conferències en les que s’ha tractat les últimes tècniques artroscòpiques i percutànies.

En el transcurs del congrés el Dr. Torrent va donar 2 ponències sobre la Talàlgia i sobre Estratègies per a millorar el postoperatori dels pacients intervinguts del peu.

També va moderar la taula sobre Tractament postoperatori i Rehabilitació en cirurgia percutània, en la que van participar la Dra. Frey, el Dr. Beldame i el Dr. Uscatu. En aquesta taula es va discutir sobre els protocols per aconseguir una recuperació més ràpida dels pacients.

Per tancar el congrés també va presentar com a comunicació lliure: “Minimally Invasive vs open Scarf osteotomy for hallux valgus correction: Preliminary results", explicant el resultats preliminars de l’estudi que s’està desenvolupant a MútuaTerrassa sobre el tractament percutani de l’hallux valgus.