Farmacosalud aborda la primera intervenció quirúrgica de l’estat en l’àmbit ginecològic amb la plataforma Hugo Ras

Es va realitzar a l’HUMT a finals de febrer i va anar a càrrec del Dr. Jordi Cassadó, cap clínic del servei de Ginecologia i Obstetrícia

Aquest matí el portal de referència en avenços i tractaments mèdics Farmacosalud ha publicat un reportatge en profunditat relatiu a la primera intervenció quirúrgica de l’estat en l’àmbit ginecològic realitzada amb la plataforma Hugo Ras.

Aquesta es va dur a terme el passat 21 de febrer i va anar a càrrec del Dr. Jordi Cassadó, cap clínic del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT, i les doctores Gemma Escribano i Eva Huguet, adjuntes al servei, així com els equips d’Anestesiologia i Infermeria, especialment formats en aquesta nova tècnica.

Entre molts altres aspectes, en el transcurs del reportatge s’explica que la intervenció desenvolupada va ser una histerectomia robòtica que va permetre l’extracció d’un úter amb la màxima precisió quirúrgica. També s’exposen les particularitats de la primera pacient intervinguda, una dona de 40 anys que va ser operada amb èxit amb l’esmentada tecnologia pel fet d’estar patint els efectes d’uns miomes uterins.

Llegir el reportatge sencer:

https://farmacosalud.com/la-histerectomia-con-cirugia-robotica-permite-a-la-paciente-irse-a-casa-al-dia-siguiente-y-con-una-minima-analgesia/