El Dr. Pessarrodona i el Dr. Rodríguez presenten l’experiència de HIFU de l’HUMT a la Xina i Indonèsia

El Dr. Antoni Pessarrodona i el Dr. Jordi Rodríguez van presentar el passat dia 8 de novembre a Chongqing l'experiència de 10 anys sobre l'aplicació del tractament de HIFU en Miomes, fins a data d'avui s'han tractat un total de 559 pacients amb miomes uterins, de les que 53 pacients han aconseguit quedar-se embarassades i han nascut un total de 67 nadons i dos bessons.

Així doncs, durant el transcurs del 19th Asia Pacific Association for Gynecologic Endoscopy and Minimally Invasive Therapy Annual Congress, el Dr. Pessarrodona va intervenir com a ponent en un symposium el dia 10 de Novembre a Surabaya, Indonèsia, conjuntament amb el Dr. Lee Kee-Whye, de Singapur, que va presentar Introduccion of ultrasound-guided HIFU for Gynaecologists, el Dr Choi Dongseok, de Seul, que va presentar: Symptom Score Change and Volume Reduction of Uterins Fibroid and Adenomyosis after Treatment with USgHIFU. El Dr. Antoni Pessarrodona va presentar Pregnancy outcomes after USgHIFU Treatment for Uterine Fibroids, un recull dels 10 anys d‘experiència de l'ús de la teràpia amb ultrasons a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa en el tractament de miomes i dels resultats de les pacients amb desig gestacional, aixi com els bons resultats respecte a la gestació i el part. El dia 12 de novembre, a Singapur en el Hospital Farrell, es va dictar la mateixa conferència dirigida a ginecòlegs de Singapur i Malàisia.


Cal destacar que 19th Asia Pacific Association for Gynecologic Endoscopy and Minimally Invasive therapy Annual Congress és un dels congressos més important del continent asiàtic en ginecologia endoscòpica, al qual van assistir especialistes procedents de tot el món, entre ells, l'únic representant de l'estat espanyol, el Dr. Antoni Pessarrodona.