El servei de Ginecologia i Obstetrícia intervé en la jornada “Néixer a Catalunya avui: reflexionem al voltant de com i quan”

Va tenir lloc a l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques el passat 23 de febrer i estava organitzada per la societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia

El passat 23 de febrer, un grup de professionals del servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa va participar en la jornada: Néixer a Catalunya avui: reflexionem al voltant de com i quan. El Dr. Oriol porta, cap del servei i la Dra. Eva López, coordinadora d’Obstetrícia del mateix servei van intervenir en la dita jornada.


En el transcurs de l’acte els professionals van poder debatre i reflexionar sobre la manera de néixer, perquè continua essent objecte de controvèrsia i debat públic. Les ponències del matí van girar al voltant de les cesàries, i de la propera implementació a Catalunya d’un sistema de classificació del risc que permet comparar millor l’índex de cesàries de cada centre amb el dels altres centres del seu entorn. A la tarda el debat es va centrar en els criteris per la inducció del part.