Mesures preventives al servei d'Obstetrícia i Ginecologia

Des del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa hem pres una sèrie de mesures preventives per fer front al Coronavirus (SARS-Cov2) i poder mantenir els serveis essencials. Són les següents:

  • Mantenir la sala de parts separada de les urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Això reduirà al màxim les possibilitats de transmissió del virus.
  • Mantenir les consultes d’alt risc obstètric i les ecografies obstètriques a: planta -3, Sala S de Consultes Externes. Us recordem que estan ubicades a l’Edifici Estació (plaça dels Drets Humans 3, Terrassa).
  • Obrir les consultes setmanals per al diagnòstic i seguiment de les malalties ginecològiques-oncològiques i per a casos especials.
  • Afavorir l’alta precoç de les dones que han parit i reforçar el seguiment domiciliari.
  • Seguir prioritzant la cirurgia oncològica i d’urgències.

Tan bon punt la situació ho permeti reprendrem el funcionament normal del servei, donant prioritat a aquelles visites i cirurgies que s'hagin vist afectades.


Informació visites programades ajornades o dubtes i consultes

Eviteu anar als centres sanitaris, prioritzeu la consulta telefònica i l’econsulta a través de la Carpeta de LA MEVA SALUT. Si encara no teniu accés a LA MEVA SALUT, ho podeu demanar trucant al telèfon gratuït 900053723.

Agraïm a totes les usuàries la vostra comprensió i col·laboració.

  • Informació per a dones embarassades i les seves famílies (PDF 1.62 MB) Descarregar