Els professionals del servei de Ginecologia i Obstetrícia reprenen l’activitat formativa en ecografia del sòl pelvià

El Dr. Jordi Cassadó, coordinador del Servei de Ginecologia i responsable de la Unitat d'ecografia del sòl pelvià, ha intervingut com a director del workshop en ecografia del sòl pelvià d’àmbit estatal, que aquesta setmana s'ha dut a terme a l'HUMT.

En aquesta formació han participat com a docents el Dr. Oriol Porta, Cap del servei, Dr. Antoni Pessarrodona, Dra. Eva Huguet i la Dra. Anna Carmona, tots ells membres de la Unitat de Sòl pelvià del servei de Ginecologia i Obstetricia de l’HUMT.

L'ecografia del sòl pelvià s'ha convertit en els darrers anys en un instrument de primer ordre tant per al diagnòstic com per al control del tractament de les disfuncions de Sòl pelvià, això provoca que els professionals dedicats a aquesta patologia són cada vegada més conscients de les possibilitats que ofereix l'ecografia. La unitat d'ecografia del Sòl pelvià del nostre centre és referent en la tècnica d'ecografia del sòl pelvià a banda de les múltiples aplicacions tant en el camp quirúrgic com de tractament de patologies.


Acompanyament des de la salut pública en processos de transició
Per una altra banda, la Dra. Anna Carmona i la Dra. Mar Pallarols, metges adjuntes del servei de Ginecologia i Obstetrícia i responsables de la consulta de Trànsit per a persones trans, van portar a terme una xerrada a la Casa de la Cultura de Sant Cugat.
El Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Sexual i de Gènere de l’Ajuntmanet de Sant Cugat va convidar a les dues professionals a fer aquesta xerrada dirigida a pares i entitats del municipi, amb l’objectiu de resoldre dubtes.