La unitat del sòl pelvià assisteix al congrés de la International Continence Society

Els passats dies 3, 4, 5 i 6 de setembre, va tenir lloc a Gothenburg la 49th Annual Meeting de la International Continence Society, on van participar la Dra. Eva Huguet i el Dr. Jordi Cassadó, ambdós metges adjunts del servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

La Dra. Huguet va participar en dit congrés amb la presentació del pòster: What is Urethral Kinking Associated with?, els autors d´aquest estudi són: Dra. Anna Carmona Ruiz, Dr. Oriol Giménez Campanario, Dra. Eva Huguet Galofré, el Dr. Antoni Pessarrodona Isern i el Dr. Jordi Cassadó Garriga, tots membres del servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. En aquest pòster els autors van avaluar els possibles factors epidemiològics, ecogràfics i clínics associats amb el prolapse genital que provoca obstrucció uretral. El kinking uretral és un signe ecogràfic, que tradueix obstrucció mecànica de la uretra secundaria a compressió pel prolapse genital.

La Dra. Huguet també va participar com a co-autora de la ponència: Vaginal Packing after Vaginal Hysterectomy with or without Colporraphy: a Systematic Review of the Literature. Es tracta d'una revisió sistemàtica de la literatura realitzada per un grup de treball de la Secció de sòl pelvià de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia, que té com objectiu realitzar recomanacions clíniques basades en l´evidència. S´ha realitzat amb col·laboració amb l'Iberoamerican Cochrane Centre Biomedical Research Institute.