Participa en el I concurs de fotografia de Lactància Materna

El concurs de fotografies de la Setmana de la Lactància Materna està organitzat per la Comitè de Lactància Materna de MútuaTerrassa en el marc dels actes de celebració de la Setmana Europea de la Lactància Materna2020, amb el títol Celebrem i protegim la Lactància Materna en temps de COVID.

Podrà participar qualsevol persona major d’edat, sempre que presenti fotografies inèdites i no presentades en altres concursos, que mostrin imatges relacionades amb la lactància materna.

Cada participant podrà presentar un màxim de 4 fotografies amb una mida de 5MB i una resolució de 300 ppp.

La data límit per a participar serà el 30 de setembre de 2020.

Totes les fotografies que participin en el concurs es compartriran en el canal d'instagram de @salutdona, com també en formaran part d'una exposició de fotografies que es realitzarà en un espai de la ciutat de Terrassa per commemorar la Setmana de la Lactància Materna.

L’objectiu d'aquest concurs és promoure els beneficis de l'alletament matern, tant per la mare com per al nadó, ja que en són molts, no només de caire físic, sinó també psicològic i emocional.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant la cloenda de la Setmana de Lactància Materna, el proper dia 7 d'octubre.


El Comitè de Lactància Materna està format per un grup multidisciplinar de treball per fomentar a la promoció i l'atenció en la Lactància Materna conjuntament entre l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i Atenció Primària. Es tracta doncs d'un comitè transversal amb la participació de pediatres, ginecòlegs, llevadores de sala de parts, infermeres de la planta de maternitat i nounats, llevadores i infermeres de pediatria d'Atenció Primària.

  • Consulteu les bases del concurs (PDF 0.38 MB) Descarregar