El Dr. Antoni Pessarrodona present en fòrums internacionals i nacionals de cirurgia complexa

Del 7al 10 d’octubre va tenir lloc a Viena l’ESGE 27th Annual Congress, que enguany se centrava en l’enfocament holístic cap a la salut de la dona - Garantia de qualitat i innovació. Per aquest motiu el Dr. Antoni Pessarrodona va ser convidat, ja que va presentar l’experiència en cirurgia transvaginal amb port únic (Tècnica VAMIS) en un cas de càncer vaginal amb un alt risc d’endometri que patia una pacient amb obesitat extrema. Va compartir taula i experiència amb el Dr. Su de Taiwan, que va ser el percussor de la tècnica d’histerectomia per orificis naturals.
Paral·lelament va ser convidat a assistir-hi, juntament amb un grup reduït d’experts mundials que utilitzen aquesta tècnica, a l’International vNotes Summit, que també es va celebrar en els mateixos dies a Viena.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 30 edició de la reunió nacional de la SEGO, en concret la secció de ginecologia oncològica i patologia mamària, durant el qual el Dr. Pessarrodona ha presentat una vídeo ponència sobre l’avaluació laparoscòpica en el càncer d’ovari avançat.