El servei de Medicina Interna participa a la XXIV Reunió d’Insuficiència Cardíaca i Fibril·lació Auricular

El passat 21 i 22 d’abril l’Hotel Elba Madrid Alcalà va acollir la 24ena edició de la Reunió d’Insuficiència Cardíaca i Fibril·lació Auricular i el servei de Medicina Interna de l’HUMT va ser-hi present mitjançant la seva Unitat d’Insuficiència Cardíaca (IC).

El Dr. David Clemente, resident de 4rt any de Medicina Interna, va ser l’encarregat de presentar la comunicació oral “Sarcoidosis como forma típica de IC” en la qual també hi van participar el Dr. Lluís Simón, la Dra. Meritxell Mariné, la Dra. Anna San Gil -tots ells adjunts al servei de Medicina Interna (Unitat Insuficiència Cardíaca)- i la Dra. Helena Monzón, cap del mateix servei.

Sota el títol “Necrosis grasa epi-pericárdica con insuficiencia cardíaca associada en contexto de inoculación de vacuna SARS-CoV2: ¿una nueva entidad clínica?” també hi van presentar l’esmentat pòster. En aquest cas els autors van ser la Dra. Siena Molina, resident de 4rt any de Medicina Interna, la Dra. Cristina Gili, resident de 4rt any de Medicina Familiar i Comunitària, el Dr. Lluís Simón, la Dra. Meritxell Mariné i la Dra. Anna San Gil -adjunts al servei de Medicina Interna (Unitat Insuficiència Cardíaca)-, la Dra. Sonia Ibars, adjunta al servei de Cardiologia i la Dra. Helena Monzón, cap del servei de Medicina Interna.