La Unitat Funcional de Raquis participa a la XII Reunió de Columna

Els passats dies 28 i 29 de novembre es va celebrar la XII Reunió de Columna organitzada per la Unitat de Columna del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Fundació Althaia conjuntament amb la Unitat Funcional de Raquis de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, formada per professionals dels serveis de Neurocirurgia i Traumatologia del nostre centre.

La jornada es va centrar principalment en les fractures vertebrals, com també sobre cirurgia preventiva, els límits de la cirurgia i la pseudoartrosi.

  • En aquest entorn el Dr. Marcellí Garcia Bach, cap del servei de Neurocirurgia de l'HUMT, va presentar la comunicació: Què fer amb les grans hèrnies discals oligoasimptomàtiques?.
  • Per una altra banda el Dr. Isaac Cardiel, adjunt del servei de Neurocirurgia, va intervenir a la taula de Casos clínics
  • La participació del servei de COT de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa va anar a càrrec del Dr. David Bosch, adjunt de dit servei, que va participar a la taula Quan s'ha de tractar la pseudoartrosis?