Activitat científica i docent en l’àmbit internacional i nacional del Servei de COT

El Dr. Jorge Nuñez és co-autor en el recull i anàlisis de les preguntes efectuades en el Second International Consensus in Orthopedic Infections, celebrat el passat mes de juliol. Els resultats sobre el diagnòstic i algoritme de les infeccions ortopèdiques de la secció de maluc i genoll s’han publicat aquest mes d’octubre al Journal of Arthoplasty, amb el títol: Hip and Knee Section, Diagnosis, Algorithm: Proceedings of International Consensus on Orthopedic Infections. Es tracta d’una publicació internacional amb altres autors d’arreu del món.

Així mateix el passat 26 i 27 d’octubre va tenir lloc a Madrid el II Máster Fracture Forum 2018, on el Dr Pablo Castillón i el Dr Jordi Salvador han participat com a ponents en el curs de discussió interactiva de factures complexes presentada per experts especialistes en traumatologia.

Per últim, volem transmetre el nostre agraïment i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa vital que comença al Dr. Alfredo Matamala, responsable de la Unitat Patologia Sèptica Aparell Locomotor UPSAL de Hospital Universitari MútuaTerrassa creada al 1989. Moltes gràcies Alfredo!