Cirurgia endocrinològica

La unitat de Cirurgia endocrinològica centra la seva activitat en:

  • Patologia de la glàndula tiroide: nòdul tiroïdal, goll multinodular, goll tòxic, carcinoma de tiroide, etc.
  • Patologia de les glàndules paratiroides: Hiperparatiroidisme, càncer de paratiroides.
  • Patologia de les glàndules suprarenals: Feocromocitoma, hiperaldosteronisme primari, síndrome de Cushing, carcinoma de suprarenals, síndromes virilitzants, tumors malignes de suprarenals, Incidentalomes, metàstasi, etc.

Patologia de les tirorides i paratiroides

Amb la finalitat d'obtenir els millors resultats tenim un comitè multidisciplinari on es discuteixen i s'acorden les millors propostes diagnòstiques i terapèutiques per a cada cas en particular. D'aquesta manera, s'obtenen les millors conductes per al tractament del pacient.

Comptem amb la tecnologia necessària per a una cirurgia segura i de qualitat.

També disposem d'un neuroestimulador que ens permet identificar el nervi recurrent, lesió d'aquest és la responsable que el pacient presenti disfonia en el postoperatori. També utilitzem el verd d'indocianina, que és un contrast que ens permet identificar més clarament les glàndules paratiroidees i així poder identificar-les i preservar-les de ser necessari.

Som pioners en tècniques mínimament invasives videoassistides per al tractament de la malaltia de les paratiroides i un dels pocs serveis a Espanya que la realitza. A més en els casos de nòduls de tiroides de mida petita podem utilitzar tècniques videoassistides amb incisions allunyades de coll per preservar la millor cosmètica possible.


Patologia de les glàndules suprerenals

Realitzem la cirurgia de les glàndules suprarenals per via laparoscòpica amb torres d'alta definició aconseguint molt bons resultats quirúrgics.