Els residents de Pediatria de MútuaTerrassa i el CST queden finalistes en els Pediatric Simulation Games

L’equip Weak Up Little Annie, format per residents de Pediatria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i del CST, i dirigits per la Dra. Anna Pizà, coach de l’equip, metge adjunta del servei de Pediatria, instructora en Reanimació Cardio-Pulmonar i instructora en Simulació, van participar conjuntament amb 30 equips procedents de tota Europa als Pediatric Simulation Games.
Els professionals de l’equip Weak UP Little Annie van arribar fins a la semifinal, després de demostrar els seus coneixements i habilitats en el maneig de la urgència pediàtrica, com les competències individuals i altres aspectes relacionats amb la comunicació i el treball en equip. Els guanyadors d’aquesta edició va ser l’equip procedent de la Universitat de Verona.

Enhorabona a l’equip Weak Up Little Annie per la gran tasca que ha realitzat!

Els Pediatric Simulation Games es tracten d’uns jocs de caire científic en els que els professionals competeixen posant-se a prova en el maneig de pacient pediàtric greu, suport vital avançat i reanimació cardiopulmonar.

La Societat Espanyola d’Urgències Pediàtriques va seleccionar el passat mes de juny a dos equips que representaran a la competició internacional, entre els que es trobava l’equip Weak Up Little Annie.