El nostre equip

L’Àrea Pediàtrica de Mútua de Terrassa és un model assistencial transversal que integra l’Assistència Primària, l’Hospitalària i les Consultes de Subespecialitats en un únic equip.

Treballem colze a colze Infermeria Pediàtrica i Pediatres amb un alt grau d’especialització en funció de l’activitat professional concreta que es realitzi per tal d’oferir la millor atenció a la nostra població pediàtrica.

Aquest model ens permet atendre la pràctica totalitat de patologies i procediments de l'especialitat en l’entorn que considerem més adequat.

Som un servei dinàmic que apliquem noves estratègies buscant sempre el major benefici per les persones ateses i reactualitzem els nostres coneixements basant-nos sempre en la màxima evidència científica.

NIVELLS ASSISTENCIALS DE L’ÀREA PEDIÀTRICA DE MÚTUATERRASSA

Pediatria d’Atenció Primària
CAP Terrassa Sud
CAP Rambla
CAP Oest
CAP Rubí
CAP Sant Cugat
CAP Valldoreix
CAP Turó de Can Mates
CAP Can Trias - Ernest Lluch
CAP Olesa
Consultori de Viladecavalls


Hospital Universitari MútuaTerrassa

  • Maternitat i Nounats
  • Planta de Pediatria
  • Urgències de Pediatria
  • Cirurgia Pediàtrica

Subespecialitats Pediàtriques:
Al·lergologia, Anestesiologia, Digestiu, Cardiologia, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Dermatologia, Diagnòstic per la Imatge, Endocrinologia, Hematologia, Malalties infeccioses, Nefrologia, Neuropediatria, Nutrició, Oftalmologia, ORL, Pneumologia, Rehabilitació, Reumatologia, Trastorns del Son, Seguiment Neonatal...