L’equip de residents dels serveis de Pediatria de l’HUMT i el CST finalistes dels Jocs de Simulació pediàtrics de la SEUP

El passat 15 de juny, va tenir lloc a Pamplona la segona edició dels “Pediatric Simulation Games” són jocs d'equip formats per residents de Pediatria que competeixen posant-se a prova en el maneig de pacient pediàtric greu, suport vital avançat i reanimació cardiopulmonar.

La Societat Espanyola d’Urgències Pediàtriques selecciona, des de l'any 2019, mitjançant un esdeveniment nacional dos equips que representaran a la competició internacional.
L'objectiu d'aquesta activitat de simulació científica és que els futurs pediatres demostrin els seus coneixements i habilitats en el maneig de la urgència pediàtrica, n'avaluïn les competències individuals i consolidin els aspectes relacionats amb la comunicació i el treball en equip.

Així doncs, l’equip format pels residents dels serveis de Pediatria de L’Hospital Universitari MútuaTerrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa es van proclamar finalistes en els Jocs de Simulació Pediàtrics, després del dictamen fet per uns avaluadors externs d’altres centres i sense conflicte d’interessos, que van fer de jutges.
El grup de residents, Wake up Little Annie, estava format per 7 residents dels dos centres i liderats i formats per la Dra. Anna Pizà, coach de l’equip, metge adjunta del servei de Pediatria, instructora en Reanimació Cardio-Pulmonar i instructora en Simulació.

Els propers 6, 7, 8 i 9 de setembre competiran en la final europea, els Pediatric Simulation Games 2022 (Latina, Itàlia).