L'equip d'Urgències Pediàtriques de l'HUMT i el CST, classificat per representar a la SEUP als Pediatric Simulation Games

El passat cap de setmana 22 i 23 de juny, un equip de metges residents de Terrassa (integrat per professionals del servei de Pediatria del CST i de l'HUMT) van participar en la fase nacional del primer concurs de simulació en reanimació cardio-pulmonar organitzat per la Societat Espanyola d'Urgències de Pediatria (SEUP) a l'Hospital Niño Jesús de Madrid.

Liderats per la Dra. Clàudia Coderch i la Dra. Anna Pizà, pediatra d'Urgències del CST i de l'HUMT respectivament, el grup de Terrassa es va classificar -juntament amb el de l'Hospital de Cruces de Bilbao- per representar a la SEUP als Simulation Games que se celebraran entre el 10 i el 15 de setembre a Itàlia. Hi van participar un total de 6 equips procedents de diversos punts de la geografia espanyola com Granada, A Corunya o Madrid.

En el cas de l'HUMT, els metges residents que hi van participar van ser: el Dr. Daniel de Luis, la Dra. Carla Crous i el Dr. Noel Oppenau.