Els mitjans locals posen en valor les jornades de neurorehabilitació en Esclerosi Múltiple

La ràdio municipal va entrevistar a la Dra. Núria Pérez, adjunta al servei de Rehabilitació i la televisió local hi va aprofundir mitjançant l’emissió d’una noticia

Tal i com es va donar a conèixer en edicions anteriors del Breus, recentment l’entitat ha celebrat la Jornada de neurorehabilitació en Esclerosi Múltiple (EM), una iniciativa dirigida a pacients i familiars i concebuda amb la voluntat d’aproximar el coneixement i les particularitats de la malaltia a les persones que la pateixen i al seu entorn més proper.

Les jornades han estat promogudes des de la vessant formativa i d’actualització pel Servei de Neurologia i el Servei de Rehabilitació de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i la seva voluntat d’arribar als pacients i millorar així la seva qualitat de vida ha despertat l’interès dels mitjans locals.

En aquest sentit, el passat divendres 3 de novembre la Dra. Núria Pérez, adjunta al servei de Rehabilitació, va ser convidada a participar al magazín matinal “El Submarí” de la ràdio municipal de la ciutat. En el transcurs de l’entrevista l’experta va explicar què és l’EM, què cal fer quan es diagnostica, va referir-se també al paper dels familiars i va detallar les opcions terapèutiques existents actualment. Entre d’altres, la Dra. Pérez també va parlar sobre el rol de la infermeria en el maneig de la malaltia.

Dilluns següent, 6 de novembre, Canal Terrassa va participar en la segona sessió de les jornades i en aquest cas va fer-se ressò -en marc de l’informatiu del mateix dilluns al vespre- de la part més pràctica; liderada per Montse Peralta i Pilar Garcia, fisioterapeutes del servei de Rehabilitació. En el transcurs de la noticia també hi van intervenir Laura Casas, neuropsicòloga del servei de Neurologia i el Dr. Lluís Guirao, cap del servei de Rehabilitació.

Sentir l’entrevista radiofònica sencera (a partir del minut 91.50):
https://www.ivoox.com/submari-dijous-03-11-2023-programa-2-688-audios-mp3_rf_118890648_1.html
Veure la noticia sencera:
https://terrassadigital.cat/mutua-de-terrassa-celebra-la-primera-jornada-de-neurorehabilitacio-en-esclerosi-multiple