Els Blogs de Mútua

Volem compartir amb vosaltres el nostre espai de coneixement, els Blogs especialitzats de MútuaTerrassa on consultar les darreres novetats del nostre sector.

  • Blog de la Unitat d'Anòsmia
    Hem creat aquest espai, on us volem facilitar informació d’interès útil i, sobretot, de tota confiança, respecte a tot el referent a l’Anòsmia.

    Som un equip multidisciplinar format pels serveis d’Otorinolaringologia i de Rehabilitació on tenim per objectiu principal la recuperació de l’anòsmia dels nostres pacients que principalment ha estat causada per la Covid-19.
    Entreu
  • Blog del servei de Cirurgia General i Digestiva
    En aquest espai volem mostrar la nostra presència en els àmbits assistencial, docent i d'investigació d'abast tant nacional com internacional, com també facilitar informació d’interès útil i, sobre tot, de tota confiança, dirigida als nostres pacients.
    Entreu
  • Blog del servei d'Urgències
    El Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa té com a missió el servei a les persones. La nostra visió és la de ser referents en les activitats que fem i ens destaquem per la nostra voluntat de creixement i evolució contínua. El nostres valors: les persones, la col·laboració, la professionalitat i el treball en equip.

    Vols saber més sobre la nostra activitat?
    Entreu
  • Blog del servei de Medicina Interna
    Des del nostre servei tractem a pacients adults amb malalties que no tenen un origen clar o pacients amb pluripatologia complexa, com també fem consultoria a altres serveis. Per això hem creat aquest espai on tindreu accés a informació veraç i de primera mà que considerem important i que us pot ser de gran utilitat.
    Entreu
  • Blog del servei de Farmàcia
    En aquest espai volem mostrar la nostra presència en els àmbits assistencial, docent i d'investigació d'abast tant nacional com internacional, com també facilitar informació d’interès útil i, sobre tot, de tota confiança, dirigida als nostres pacients.
    Entreu
  • Blog d'Infermeria de MútuaTerrassa
    Encetem un projecte de divulgació i visualització dels infermers i infermeres de MútuaTerrassa amb l’objectiu de donar visibilitat i apropar la pràctica infermera tant als professionals com a la ciutadania.
    Entreu
  • Blog de la Unitat de Cures Intensives
    Un pacient crític és aquell que es troba amb risc vital immediat o possible i té una situació clínica reversible, incloent el suport al potencial donant d’òrgans. Per tant, les característiques bàsiques del pacient crític són dos: la gravetat i la reversibilitat de la seva situació. Això fa que el funcionament de la Unitat de Cures Intensives sigui les 24 hores del dia i tots els dies de l’any.
    Si voleu saber més sobre com és la nostra unitat i la nostra ativitat...
    Entreu al blog
  • Blog del servei de Reumatologia
    Hem creat un espai des d'on us volem facilitar informació d’interès útil i, sobretot, de tota confiança, respecte a tot el referent a les malalties reumàtiques o reumatismes.
    Entreu al nostre blog
  • Blog de l'Àrea integrada de Pediatria
    A l'Àrea integrada de Pediatria de MútuaTerrassa atenem cada dia desenes de visites i consultes de pares i mares preocupats per la salut dels seus fills. Tota aquesta experiència acumulada ens ha permès conèixer de primera mà quins són els principals neguits i dubtes que apareixen durant les primeres etapes de la vida.
    Entreu al blog
  • Ecografia del Sòl pelvià
    Aquest blog està dirigit principalment a professionals de la medicina i la infermeria dels serveis de Ginecologia i Obstetrícia, Cirurgia i Rehabilitació. està centrat principalment en el tractament de la Patologia del Sòl Pelvià, i en concret en les tècniques d'imatge, com l’ecografia, que ajuden a entendre una mica millor el perquè d'aquests patologies i com tractar amb millors resultats moltes d’aquestes disfuncions.
    Accedir al Blog
  • Blog del Servei d'Endocrinologia i Nutrició
    Des del nostre servei sabem que algunes de les malalties com la diabetis i algunes patologies de les glàndules tiroidal i hipófisi són malalties cròniques i incurables, però les persones que les pateixen poden portar una vida més o menys normal i de qualitat, seguint pautes i tractaments per al seu control. Per això hem creat aquest espai on tindreu accés a informació veraç i de primera mà que considerem important i que us pot ser de gran utilitat.
    Accedir al Blog
  • Blog CAP Rubí
    Des del CAP Rubí de MútuaTerrassa tenim cura de la salut dels nostres usuaris, per això hem creat aquest espai on tindreu accés a informació veraç i de primera mà que considerem important i que us pot ser de gran utilitat.
    Accedir al Blog
  • Blog Centre Atenció i Seguiment Drogodependències
    Des d'aquest espai tindreu accés a informació genèrica, que considerem important i que pot ser de gran utilitat per a les persones que pateixen una addicció i les famílies. Aquesta informació està estructurada per temes d’interès sobre drogues i l'orientació dirigida a les famílies, etc. A més, publicarem nous articles amb els temes que estiguin més d’actualitat.

    Accedir al Blog
  • Blog del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia i l'ASSIR de MútuaTerrassa
    Des del Servei de Ginecologia i Obstetrícia i l'ASSIR de MútuaTerrassa tenim cura de la dona en totes les seves etapes, per això hem creat aquest espai on tindreu accés a informació veraç i de primera ma que considerem important i que us pot ser de gran utilitat.

    Des de l'aventura de ser mare, com cuidar-te abans, després i durant l'embaràs, què necessites i com preparar-te per l'arribada del teu nadó. Parlarem de parts, lactància, reproducció assistida, patologies ginecològiques, tractaments del sól pelvià, la patologia mamària, càncer fins a la menopausa. A més, també publicarem articles en relació a temes que estiguin més d’actualitat.
    Accedir al Blog
  • Formació Sanitària Especialitzada
    Benvingut/da, vols ser un dels nostres residents? Vine i coneix-nos!

    A MútuaTerrassa hi trobaràs formació sanitària especialitzada en 31 unitats docents i 2 unitats docents multiprofessionals de medicina i infermeria.

    L'Hospital Universitari MútuaTerrassa, un dels tres hospitals universitaris de Catalunay per la Universitat de Barcelona, ofereix un nivell assistencial de referència amb totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques. En l'àrea de Atenció Primària, MútuaTerrassa comptem amb 9 centres d'Atenció Primària i 4 consultoris.
    Accedir al Blog
  • Blog del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia
    Des d'aquest espai tindreu accés a informació sobre l'activitat del nostre servei, que considerem important i que us pot ser de gran utilitat.

    Aquesta informació està estructurada dins de les diferents unitats que conformem el nostre servei. A més, també publicarem nous articles amb els temes que estiguin més d’actualitat.