El Servei d’Anestesiologia participa a la 4rta Jornada de formació continuada de la Societat Catalana d'Anestesiologia Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD)


Va tenir lloc el passat 4 de novembre a l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques

La 4rta Jornada de formació continuada de la SCARTD, dedicada aquest any a la Simulació Clínica, va tenir lloc el passat 4 de novembre, a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques. En aquest marc el Dr. Magín Morales, metge adjunt del servei d’Anestesiologia, va presentar la ponència “La Simulació Clínica aplicada a la Seguretat del Pacient”, emmarcada dins de la taula rodona Aplicacions de la Simulació Clínica en Qualitat i Seguretat.
Per una altra banda Dr. Marc Bausili, Cap del servei d'Anestesiologia, Reanimació, Medicina Perioperatòria i del Dolor, va compartir una experiència formativa basada en Simulació Virtual per infermeria de malalt crític, que el 2021 va ser guardonat amb el Premi Joan Maria Malapeira i Gas, com a millor innovació en formació continuada de IL-3-UB.

El Servei d’Anestesiologia de la FAMT participa activament en el desenvolupament de la Simulació en l’àmbit de la docència, la seguretat clínica i la gestió dins la nostra entitat, així com en el marc de la Secció de Simulació Clínica de la SCARTD.