El Tot Rubí es fan ressò del talent sanitari femení en el marc del Dia de la Dona

El passat dilluns, 8 de març, es va celebrar el Dia Internacional de la Dona i alguns mitjans locals van aprofitar per commemorar aquesta efemèride posant en valor la tasca assistencial i sanitària d’algunes professionals de l’entitat en el transcurs de l’actual context de pandèmia.


El Tot Rubí també va retre un homenatge a les professionals de l’àmbit sanitari de la ciutat i en aquest cas va entrevistar a una treballadora del CAP Sant Genís, una del CAP Anton Borja i dues del CAP Rubí, ambdues amb una trajectòria de 20 anys al centre: la Yolanda Garcia i la Montse Torres, infermera i administrativa respectivament.

En el cas de la Yolanda, va referir-se als múltiples canvis que va haver d’encaixar en el seu dia a dia a causa de les modificacions constants protocols Covid, a l’afectació que li va suposar a nivell personal pel fet d’haver-se contagiat ella i el seu marit però també destaca la unió que va suposar aquesta situació entre els companys.


Per la seva banda, la Montse també relata que incertesa amb la que va fer front a la pandèmia. A nivell personal li va suposar el fet d’assumir un nou rol, el de coordinar el seguiment Covid als centres escolars de la ciutat i en termes personals explica el neguit que va viure per por a contagiar a la seva família i fa una crida a no relaxar-se i a seguir prenent consciència de la conveniència de continuar aplicant les mesures de seguretat amb la màxima exigència malgrat portar ja un any de pandèmia.


Llegir l'entrevista:


https://www.totrubi.cat/actualitat/dones-treballen-centres-primaria-rubi-expliquen-experiencia-pandemia_2149075102.html