La infermera Raquel Campos intervé a l’Aula de Salut de Rubí

El passat dimarts 30 de novembre finalitzava el cile de xerrades, organitzades per l'Ajuntament de Rubí amb el centres d'Atecnió Primària de la ciutat, amb la conferència Nutrició i Malalties cròniques.

En aquesta darrera conferència, la infermera del CAP Rubí, Raquel Campos va intervenir conjuntament amb les infermeres Núria Sala, del CAP Anton de Borja, i Meritxell Garcia, del CAP Sant Genís.
Aquestes conferències s'han concebut amb la idea de donar pautes per fer prevenció i promoció d'hàbits saludables. Donada la situació actual les dues primeres conferències que han format part del cicle es van realitzar via online i aquesta darrrera ha tingut lloc a l'auditori Rubí Forma.
Altres professionals del CAP Rubí també van intervenir a la primera xerrada que va tenir lloc el passat 8 de juny, sota el títol: 18 mesos després, què en sabem de la COVID?, que va anar a càrrec de la Dra. Núria Puerta i la infermera, Yolanda Gracia, ambdues professionals del CAP Rubí de MútuaTerrassa, i de María del Mar Sánchez, infermera del CAP Sant Genís.