Presentació del blog del Centre d'Atenció Primària de Rubí

Aquesta setmana ha vist la llum el nou blog-web del Centre d'Atenció Primària de Rubí. Es tracta d'un blog dirigit a la població que atenen els professionals del Cap Rubí, en especial cal destacar el treball multidisciplinari i col·laboratiu que han tingut tots els professionals del centre.


El blog s'inicia amb la presentació de tots els professionals que treballem al centre i quins servis oferim. A continuació els continguts s'han distribuït pensant en els usuaris del centre amb una informació sobre atenció a l'usuari on podeu trobar des dels drets i deures dels pacients, les voluntats anticipades, donació de sang i òrgans, tràmits administratius que podeu realitzar al CAP, sol·licitud de visita, entrada al portal de la Meva Salut, com també un apartat per dirigir les queixes, suggeriments i agraïments.


Un altre apartat d'interès és la informació assistencial on trobareu totes aquelles dades i documents d'interès per al pacient en el moment de realitzar un prova diagnòstica, vacunes o cures.

Tots els programes de salut comunitària que realitzem els professionals del CAP Rubí estan recollits i classificat per edats: nadons, nens, adolescents, embarassades, adults i gent gran. A més també podreu trobar un enllaç als consells de salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.


Per últim els usuaris que hi accediu podeu trobar les farmàcies de guàrdia del municipi a través d'una aplicació del Col·legi de Farmacèutics o be amb els documents classificats per mesos, com també una pàgina amb les associacions i entitats del municipi que poden ser d'interès.