El CAP Rubí participa en l’Aula de Salut de Rubí


Aquest passat dimarts, 8 de juny va tenir lloc la primera de les conferències de l'Aula de Salut, promoguda pel Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Rubí , i que va anar a càrrec de professionals sanitaris del tres Centres d'Atenció Primària de la ciutat. Amb l'objectiu de fomentar hàbits saludables entre la ciutadania, la iniciativa va arrencar amb la primera conferència el passat dimarts, 8 de juny, a les 18.00 h, sota el títol: 18 mesos després, què en sabem de la Covid-19?, que va anar a càrrec de la Dra. Núria Puerta i la infermera, Yolanda Gracia, ambdues professionals del CAP Rubí de MútuaTerrassa, i de María del Mar Sánchez, infermera del CAP Sant Genís.

La xerrada es va dur a terme en format telemàtic a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Rubí, per a facilitar el màxim de participació, ja que les restriccions actuals no permetien realitzar-la de forma presencial. La conversa es va iniciar amb la presentació de com es contagia la Covid-19, què hem de fer en cas de tenir-la i la vacunació. Es va concloure amb la resolució dels dubtes que van plantejar els ciutadans al correu de salut.publica@ajrubi.cat

Les properes sessions de l'Aula de Salut se centraran en: Salut Mental, que tindrà lloc al mes de setembre, Alimentació i nutrició al mes d'octubre i Exercici físic al desembre.

Sinó vau poder seguir la xerrada, ara ho podeu fer a través de:
https://youtu.be/uHceuGqZ5UU