Olesa Ràdio es fa ressò dels grups d’educació sanitària del CAP del municipi


El passat dilluns, 31 de maig, el magazín matinal "Hotel Gori" d'Olesa Ràdio va voler conèixer l'afectació de la Covid-19 als grups d'educació sanitària que s'ofereixen des del CAP Olesa i, per aprofundir sobre aquest tema, hi van intervenir Mònica Ventura, infermera especialista en pediatria, i Margarita Garriga, llevadora.

En aquest sentit, van referir-se al fet que actualment s'estan duent a terme per via telemàtica com a conseqüència de la pandèmia i van detallar que ara n'hi ha dos en curs: lactància materna i educació maternal. També van explicar els grups existents de menopausa i els de postpart.

En el transcurs dels gairebé 17 minuts d'entrevista, tant la Mònica com la Margarita van exposar els principals objectius de les sessions, la seva durada i el seu format. També van posar en valor els múltiples beneficis que es deriven dels grups en qüestió així com l'adaptació dels continguts a les necessitats de les assistents.

Sentir l'entrevista sencera:
https://www.olesademontserrat.cat/olesaradio/pl11/radio-a-la-carta/id15329/hotel-gori-3152021-lactancia-materna-i-educacio-maternal-olesa.htm