Preguntes freqüents

Com puc demanar la Targeta Sanitària Individual (TSI) per primera vegada?

L'heu de sol·licitar al centre d'atenció primària (CAP) que us correspongui per domicili i adjuntar el formulari de sol·licitud corresponent juntament amb la documentació requerida.

Què he de fer si he perdut o m’han robat la TSI?

Si heu perdut o us han robat la TSI, podeu demanar una reemissió de la TSI al vostre CAP de referència, a través dels serveis interactius del web o per telèfon al 061 CatSalut Respon.

Si canvio de dades de localització (telèfon, adreça, etc.), on ho haig de comunicar?

Al vostre centre d’atenció primària. També podeu fer-ho trucant al 93 738 40 30 i des del portal de Mútua Terrassa de La Meva Salut.

Puc canviar de metge de família i de pediatre?

Podreu canviar de metge de família i de pediatre dins del vostre centre d'atenció primària (CAP) si el que sol·liciteu té disponibilitat per atendre noves persones.

Puc canviar de Centre d’Atenció Primària?

Sí, sempre i quan els professionals del CAP que sol·liciteu tinguin disponibilitat per assumir més usuaris. Per fer-ho heu d’adreçar-vos al CAP al qual voleu pertànyer.
http://catsalut.gencat.cat/ca/ciutadania/serveis-atencio-salut/quins-serveis-ofereix-catsalut/atencio-primaria-comunitaria/lliure-eleccio-metge-cap/

Com puc sol·licitar / canviar o anul·lar una citació per visita?

Pot trucar al telèfon 93 378 63 00 de 8 a 20h de dilluns a divendres.

Li agraïrem que l'utilitzi també per comunicar-nos les anul·lacions, d'aquesta manera podrem aprofitar la citació per una altra persona.

Recordi que també pot gestionar les seves cites des del portal de Mútua Terrassa de La Meva Salut.

Puc sol·licitar visita directament a l’especialista?

És el metge de família del vostre centre d'atenció primària qui us adreça a l'especialista.
Des del mateix centre d'atenció primària us concertaran directament la visita a l'especialista.

Què haig de fer per disposar de una ambulància no urgent?

Serà imprescindible la corresponent prescripció del metge que indica l’assistència

Com puc sol·licitar un informe de salut?

Pot sol·licitar-lo presencialment al Servei d'Atenció al Client dels diversos centres o enviant un e-mail a documentacioclinica@mutuaterrassa.es

Com puc accedir a La Meva Salut?

Si teniu més de 18 anys i targeta sanitària individual, podeu accedir-hi a través de certificat digital o d’un codi d’usuari i una clau proporcionada pel vostre CAP.

Com puc tramitar la incapacitat temporal?

Per obtenir la incapacitat temporal (IT), sempre caldrà que demani visita al seu Centre d’Atenció Primària. Sempre caldrà acreditar la IT amb els comunicats de baixa en un període màxim de 3 dies a la vostra empresa i anar-la renovant.

Com funciona la recepta electrònica?

El metge o metgessa us prescriu un tractament al sistema de recepta electrònica i us lliura el Pla de medicació, un document amb la informació per seguir correctament el tractament (amb el nom del medicament, la dosi, la freqüència de l'administració i la durada del tractament). Amb el vostre Pla de medicació més recent i la targeta sanitària individual, a la farmàcia us poden dispensar els medicaments a mesura que els aneu necessitant.

Què he de fer si perdo el meu Pla de medicació o si aquest és il·legible?

En aquests casos heu de tornar al centre d'atenció primària perquè us donin una còpia del Pla de medicació. Així mateix, podeu reimprimir el Pla de medicació vigent accedint digitalment a la plataforma La Meva Salut.