Surt a la llum un nou Enraonem sobre les llistes d’espera del mes de febrer

Es tracta del sisè exemplar publicat i que es distribueix a les sales d’espera de tots els centres de la Fundació Assistencial

Des d’aquesta setmana, l’ENRAONEM s’ha començat a distribuir pels diferents dispositius d’atenció als pacients i usuaris de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT). Es tracta d’un full informatiu -produït amb paper provinent de tales sostenibles- que inclou informació que no és de rigorosa actualitat i que, alhora, resulta interessant per al pacient. En el cas del mes d’abril es va centrar en les llistes d’espera.

Aquest sisè exemplar s’ha dedicat a un tema sensible i de molt interès, tant per pacients com per professionals: la situació de les llistes d’espera en el mes de febrer. Els lectors hi trobaran les dades que publica el Servei Català de la Salut i la comparativa entre la nostra entitat, la nostra regió sanitària i tot el territori català.

Esperem que l’eina sigui d’utilitat i la posem a la vostra disposició per si trobeu escaient explicar-hi algun tema de relleu per a la ciutadania relatiu al vostre àmbit o servei.