La Fundació Assistencial MútuaTerrassa posa en marxa l’app per a pacients "MútuaTerrassa Assistencial"

Es tracta d’una prova pilot que s’iniciarà la darrera setmana de juliol i durarà fins al mes de setembre

Des de la FAMT es posa en marxa la prova pilot de l’APP "MútuaTerrassa Assistencial" que suposa un avanç en la forma d’interactuar amb els pacients, usuaris i familiars.

Aquesta aplicació s’ha desenvolupat per a millorar l’experiència dels pacients, usuaris i familiars, posant al seu abast diverses funcionalitats, com: la consulta i gestió de visites i proves programades, el seguiment de pacients, en temps real, que siguin atesos al Servei d’Urgències i Bloc Quirúrgic i altres informacions d’interès relacionades amb l’atenció urgent, consells i recomanacions de salut i informació dels centres.

En paral·lel, es continuarà treballant per incorporar novetats, com: les notificacions i recordatoris de cites, la confirmació de l’arribada de pacients als centres des del seu mòbil o les indicacions interactives de com arribar als centres/serveis de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa.

Durant la prova pilot, que s’iniciarà l'última setmana de juliol i s’allargarà fins al mes de setembre, es farà difusió d’aquesta APP a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Aquesta prova és una oportunitat perquè pacients i professionals participin activament en el desenvolupament de l’aplicació i servirà per provar les funcionalitats i perfeccionar-la abans del llançament oficial a tota la població i en tots els centres de la FAMT.

Des de la FAMT es vol assegurar que aquesta nova aplicació compleix les necessitats i expectatives dels pacients, usuaris i familiars, brindant una usabilitat fluïda i efectiva per millorar la seva experiència.

Important!
Aquesta és una versió de prova, us animem a descarregar-vos aquesta aplicació i ajudar-nos amb el vostre feedback per a millorar els detalls i oferir la millor versió possible d’aquesta.
Podeu enviar els vostres comentaris al Servei d’Atenció al Client: uau@mutuaterrassa.cat


Les versions en Android i iOs estaran disponibles a les plataformes Google Play i Apple Store a partir d'aquesta setmana que ve.