Actualització en Patologies Mèdiques Prevalents - 2ª edició

els propers 23 i 24 de febrer, tindrà lloc la segona edició d'aquesta formació, dirigida a Metges/sses dels serveis de Medicina Interna, de Família i d’altres d’especialitats.

Es tracta d'una formació amb una doble vessant pràctica i teòrica. Així doncs, el dia 23 a la tarda i el dia 24, també a la tarda, tindran lloc dos tallers sobre Ecografia Clínica que estaràn limitats a 40 places.
El matí del dia 24 de febrer tindrà lloc la jornada principalment teòrica, en la que una vintena de professionals tractaran temes com: la Malaltia Tromboembòlica, el tractament de casos clínics interactius centrats en la Unitat de Diagnòstic Ràpid i la Unitat d'Insuficiència Cardíaca, les Malalties Sistèmiques, el tractament de la Bacteriúria i la ponència de cloenda, que tractarà sobre les cures Pal·liatives.

Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud, amb número de registre: 09/034108-MD i amb 0,6 crèdits

Taller acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud, amb número de registre: 09/031711-MD i amb 0,6 crèdits.

Avalat per

Patrocinadors