Ens plau convidar-vos

al curs d'Ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià

que tindrà lloc el proper divendres, 4 de març, a les 8.00h, que aquesta ocasió en format online en streaming.


La importància i la utilitat de l'ecografia en l'estudi del sòl pelvià s'han fet paleses en els últims anys, considerant-se, a dia d'avui, una eina d'excel·lent ajuda per al diagnòstic de les disfuncions ddel sòl pelvià i per al control de la seva correcció o tractament.

Podríem afirmar, en aquest sentit, que amb l'ús de l'ecografia del sòl pelvià, els professionals que es dediquen a aquest tipus de patologia poden aportar un valor afegit a la qualitat de l'orientació diagnòstica i el maneig d'aquest tipus de pacients. Per totes aquestes raons, un any més els presentem la Novena edició d'el Curs d'Ecografia Morfològica i Funcional del Sòl Pelvià, en aquesta ocasió en format online en streaming.

La realitat actual en el marc d'una pandèmia, ha fet que haguem adaptar-nos a aquesta situació sense renunciar a la formació i actualització que són imprescindibles en el nostre treball. Per això hem preparat aquesta edició que vol ser fidel a l'esperit docent de les anteriors. Com l'anterior edició es realitzarà en un format en línia que pretén presentar les ponències amb la màxima qualitat tecnològica -com correspon a un curs d'imatges ecogràfiques- així com interactuar al màxim amb els assistents.

La present edició, que comptarà amb ponents de gran experiència, es durà a terme el dia 4 de març. El curs s'ha estructurat de manera que es puguin integrar correctament tant els conceptes teòrics, a partir de les ponències, com els pràctics, mitjançant l'anàlisi de casos clínics i detalls tècnics a partir de vídeos docents. L'apartat de casos clínics amb votació interactiva i discussió en directe, ens sembla una iniciativa útil per a la pràctica diària a l'una que formativa.

Pensem que amb aquest format es podran complir els objectius de el curs que són: difondre l'ús de l'ecografia, millorar el procés diagnòstic i perfeccionar la tècnica.

Esperem que el curs respongui a les seves inquietuds i expectatives, per la nostra part farem tot el possible perquè així sigui.

Directors de el curs:
Dr. Jordi Cassadó Garriga
Dr. Antoni Pessarrodona Isern
Dr. Oriol Porta Roda

Activitat pendent d'acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud

Avalada per: