Agenda

LuMaMiJuViSaDo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Acontecimientos pasados

  • 05 Octubre 2017

    Inicio de la sexta edición del ciclo de conferencias “Dijous de Salut” de St. Cugat

    Casa de Cultura - Carrer de Castellví s/n (Jardins del Monestir) - 08172 Sant Cugat - Jueves de Mútua

    La conferencia inaugural lleva por título "Recomendaciones en la prevención de enfermedades de los ojos en adultos y niños" y correrá a cargo de varios oftalmólogos de Àptima Centro Clínico MútuaTerrassa Sant Cugat / Centro Oftalmológico Quirúrgico COQT. En este sentido, y con el propósito de abordar esta temática con la máxima profundidad y desde el punto de vista de diversas especialidades oftalmológicas, intervendrán el Dr. Josep Mª Llonch, el Dr. Eduard Pedemonte, la Dra. Marisol López y la Dra. Ana Eixarch.

  • 05 Octubre 2017

    III jornada sobre Lactància Materna: Un compromís de tots

    Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Acontecimientos científicos

    El Comitè de Lactància Materna de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) i el de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) han organitzat, pel proper dijous 5 d'octubre, la tercera jornada d'actualització en lactància materna amb l'objectiu de continuar formant els professionals que treballen en aquest àmbit per tal que pugin actualitzar els seus coneixements i proporcionar una millora continuada en termes de suport a les famílies, mares i nadons.

    Per a més informació i inscripcions entreu a la III Jornada de lactància materna de MútuaTerrassa i l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell

  • 05 Octubre 2017

    Segona edició del curs d'exploració quirúrgica del mediastí

    Sala MútuaTerrassa Edifici Docent - Sant Antoni, 39 - Terrassa - Acontecimientos científicos

    Per segon any consecutiu, el Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, l'Hospital de Sant Pau i l'Hospital del Mar -conjuntament amb la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR)- celebraran una sessió formativa sota el títol "Curso de exploración quirúrgica del mediastino" que tindrà lloc a l'edifici docent els propers dies 5 i 6 d'octubre.