Triatge - On haig d'anar?

Si vens per propis medis, l’accés a Urgències està a la planta -1 de l’hospital i es pot accedir per la rampa d’accés que està senyalitzada.

T’has d’adreçar al mostrador d’admissions amb la teva targeta sanitària. Aquí, t’agafaran les dades administratives i et faran passar a una sala d’espera. La teva introducció dintre del sistema és molt important per poder assegurar un bon registre de la teva assistència.

En el mateix vestíbul hi ha situat el punt d’atenció a l’usuari que t’ajudarà en allò que necessitis.

Un cop a la sala d’espera, et cridaran per fer-te una primera valoració per un professional. Aquesta primera valoració es diu Triatge. Triatge és aquell mètode que ens ajudarà a saber la prioritat en la teva atenció.

El triatge el realitza un professional qualificat i amb experiència, amb el suport d’un programa informàtic.

Si sou l’acompanyant d’un/a pacient, podeu fer un seguiment en temps real de la seva situació, mitjançant el tiquet que us lliuraran al servei d'Admissions d'Urgències. Aquest tiquet inlcou un codi identificador que heu dintroduir al web https://infourgencies.mutuaterrassa.cat, per poder conèixer en tot moment les possible situacions del pacient: pendent de triatge, pendent de vista, en visita, etc.
Aquest sistema complementa la informació que l’equip assistencial us facilitarà sobre l’estat de salut i l’evolució del pacient durant la seva estada al servei d’Urgències.

Us adjuntem Informació per als acompanyants als pacients del servei d'Urgències



El sistema de triatge que fem servir a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa és el Sistema Andorrà, (MAT) que determina 5 nivells diferents:

Si el professional de triatge considera que pots presentar risc de poder presentar infecció per COVID, et passarà a un àrea d’aïllament preventiu.