Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària

Hola! Futurs residents

Us convidem al 1r Congrés de Formació Sanitària Especialitzada de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, que tindrà lloc el proper 15 de febrer a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa. Podeu formalitzar les vostres inscripcions en aquest enllaç

Us esperem!


Si ets un futur resident de la Unitat Docent Multiprofessional de Família i Comunitària, pots enviar les vostres consultes o dubtes a

Telèfon: 937365050 Extensió ext. 14814

O escriu-nos un mail
vgallardo@mutuaterrassa.cat



La Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària MútuaTerrassa es va constituir l’any 1995. El programa formatiu va quedar fixat per la Comissió Nacional de l’Especialitat del Ministeri de Sanitat i Consum.

En data 31 de maig de 2013, el Ministeri de Sanitat va aprovar l’acreditació de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària MútuaTerrassa, amb capacitat docent per a formar 12 residents a l’any de medicina i 10 d’infermeria.

En data 12 de juliol de 2019, el Ministeri de Sanitat va autoritzar l’increment a 15 places de MIR i 10 de EIR i també l’acreditació de nous dispositius, de manera que tots els CAP de l’entitat ho estan. De moment els centres actius pel que fa a Docència AFiC són CAP Rambla Terrassa, CAP Terrassa Sud, CAP Oest, CAP Rubí, CAP Sant Cugat, CAP Valldoreix, CAP Turó de Can Mates i CAP Can Trias-Ernest Lluch.

La nostra unitat docent està emmarcada dins una institució que disposa dels tres nivells assistencials: Atenció Primària, Atenció Hospitalària i Atenció Sociosanitària. Aquest tret característic de MútuaTerrassa fa que els nostres professionals es relacionin d’una manera estreta i es fomenti el treball en equip com a mecanisme per a una atenció integral del pacient, principal valor de la nostra unitat docent. Els nostres residents formen part d’una gran família i estableixen sinèrgies que es mantenen al llarg dels anys, fins i tot un cop acabat el seu període de formació.

MútuaTerrassa disposa de 9 centres d’Atenció Primària i 4 consultoris on atenem cada any 230.000 pacients, d’una població de referència de 260.000 habitants, ubicats a les poblacions de Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Viladecavalls i Olesa de Montserrat.