Acte de Benvinguda dels nous residents

El dia 24 de setembre va tenir lloc l’acte d’Acollida dels nous residents de l’especialitat de família: 12 metges i 5 infermeres. Es tracta d’una promoció molt esperada i la seva benvinguda ha hagut de ser adaptada a causa de la situació actual marcada per la pandèmia.

L’acte es va iniciar amb la projecció del vídeo institucional perquè es fessin una idea de com és MútuaTerrassa. A continuació, la Dra. Montse Llordés (cap d’estudis de la Unitat Docent), la Sra. Maite Pallarés (presidenta de la Subcomissió d’Infermeria) i la Sra. Verónica Gallardo (secretària de la Unitat Docent) els van donar la benvinguda destacant que durant aquest curs es compleix els 25 anys d’existència de la UDM d’Atenció Familiar i Comunitària.

Com a novetat aquest any es va fer una connexió amb els diferents CAPs docents perquè els residents triessin el centr. A Sant Cugat va ser el Dr. Burgaña qui els va donar la benvinguda i els va explicar les característiques del seu centre, a Valldoreix ho van fer la Dra. Ripoll i la Dra. Valle, al CAP Terrassa Sud la Dra. Romero, al CAP Rubí el Dr. Karaki i al CAP Rambla la Dra. Falcon amb la seva resident la Dra. Anna Benavides, disposada a respondre a les preguntes que els nous residents li van voler fer. Finalment, la Gemma Martínez, nova tutora d’infermeria al CAP de Can Trias – Ernest Lluch, va explicar com és el seu centre i com porten a terme des de fa molts anys, amb èxit, el programa d’infermera gestora de la demanda.

Donem la benvinguda al:

CAP Sant Cugat
Dra. Laura Villena
Dra. Carla Sanahuja
Dra. Andrea Torrabadella

CAP Valldoreix
Dra. Berta Bello
Dr. Raúl Sánchez
Sra. Cristina Hidalgo

CAP Terrassa Sud
Dra. Carla Muñoz
Dra. Rita Guillamon
Dra. Cristina Anglés
Sra. Salomé Vega

CAP Rubí
Dra. Carla Domínguez
Dra. Alicia Vidal
Sra. Gadia Menéndez

CAP Rambla
Dr. Carles Pulido
Dra. Mª José Calderon
Sra. Teresa Novellón

CAP Can Trias – Ernest Lluch
Sra. Paloma Gamboa

Tot seguit va tenir lloc la sessió amb els MIR per explicar-los temes important de la residència a HUMT i a la Sala Modernisme 1 el grup d’EIR es van reunir amb la Maite Pallarés.