La Unitat de Cures Intensives va intervenir a la XII Jornada de Coordinadors Hospitalaris de Trasplantaments de Catalunya

L'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) va reunir 90 professionals de més de vint centres sanitaris a la Jornada de Coordinadors Hospitalaris de Trasplantaments de Catalunya, que es va celebrar el passat 17 de novembre, amb l'objectiu de compartir les vivències dels sanitaris durant la pandèmia, conèixer les noves realitats en donació o la nova tecnologia de perfusió que permeten recuperar òrgans que abans es descartaven.
La Jornada, dirigida exclusivament als professionals sanitaris vinculats a la detecció de donants dels diferents hospitals catalans, és una trobada cientificotècnica que l'OCATT organitza anualment i que enguany ha inaugurat la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel.
En aquest marc el Dr. Josep Trenado, cap del servei de Medicina Intensiva, i la Dra. Elisabeth Navas, metgessa adjunta del mateix servei hi van ser presents a la jornada. El Dr. Trenado va participar com a moderador de la taula Perfusions pulmonar i hepàtica i donació.