Defensa de la tesi doctoral “Reptes actuals en el diagnòstic, la susceptibilitat de l’hoste, la gravetat i el pronòstic de la pneumònia adquirida en la comunitat i de la pneumònia pneumocòccica”

Se celebrarà el proper divendres, 6 d’octubre, i la doctoranda és Lucia Boix Palop, adjunta al servei de Malalties Infeccioses de l’HUMT

El proper divendres, 6 d’octubre, la sala d’actes de l’edifici docent acollirà -a partir de les 12.00h- la defensa de la tesi doctoral “Reptes actuals en el diagnòstic, la susceptibilitat de l’hoste, la gravetat i el pronòstic de la pneumònia adquirida en la comunitat i de la pneumònia pneumocòccica”. La doctoranda és Lucia Boix Palop, adjunta al servei de Malalties Infeccioses de l’HUMT.

La Dra. Esther Calbo, cap del servei Malalties Infeccioses de l’HUMT i Catedràtica de la UIC, és la directora, conjuntament amb el Dr. Jordi Vila Estapé, cap del servei de Microbiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i Professor Titular del Departament de Ciències Clíniques, Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona. El tribunal estarà format per la Dra. Carmen Muñoz-Almagro Catedràtica de la Facultat de Medicina, UIC i Directora I+D Laboratori de Microbiologia Hospital Sant Joan de Deu; la Dra. Nieves Sopena Galindo, Adjunta del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Dra. Zitta Barrella Harboe, Department of Respiratory Medicine and Infectious Diseases de Copenhage.