L’equip d’UFISS de Geriatria guanya el concurs de vídeos d’Higiene de Mans

Es van presentar a concurs 8 vídeos que convidaven a reforçar la tècnica del rentat de mans abans de tocar al pacient o realitzar una tècnica asèptica

El passat 5 de maig es va commemorar el Dia Mundial d’Higiene de Mans, des de Control d’infeccions es va organitzar un concurs de vídeos sota el lema: First Step: Higiene de mans!, que convida a reforçar la tècnica del rentat de mans abans de tocar al pacient o realitzar una tècnica asèptica.

Des de MútuaTerrassa, enguany volem remarcar la importància de fer higiene de mans abans del contacte amb el pacient. És una de les cinc indicacions d’higiene de mans recomanades per l’OMS, i a la nostra entitat és la que té pitjor taxa d’adherència.

Es van presentar a concurs 8 vídeos procedents dels equips de la planta 8, Urgències i Nounats, CAP Rambla, CAP Turó de Can Mates, Neteja, Integralia i UFISS de Geriatria, aquest darrer equip va ser el guanyador del concurs. Tots els participants van rebre la visita de l’equip de control d’infeccions que els van fer entrega d’una bossa amb material, en especial un got de cafè reutilitzable.

Us adjuntem el vídeo guanyador
https://youtu.be/9T7drGeHECc