COPE Catalunya s’interessa per la iniciativa de l’entitat de commemoració del Dia Mundial d’Higiene de Mans

Coincidint amb el Dia Mundial d’Higiene de Mans, el passat dijous, 5 de maig, l’entitat es va fer ressò -un any més- de l’esmentada efemèride i la va celebrar mitjançant una acció a nivell intern de caire divulgatiu i sensibilitzador. El magazín de tarda “La Linterna” de COPE Catalunya va voler conèixer-la a fons i va entrevistar a Maria López, infermera de Control d’Infecció de MútuaTerrassa.

En el transcurs de l’entrevista va explicar la importància i la conveniència d’una bona higiene de mans, i especialment en l’àmbit sanitari. En paral·lel va referir-se també a la iniciativa promoguda des de l’entitat per tal de visibilitzar aquesta pràctica. En aquest sentit, va detallar que des de Control d’Infecció de l’entitat es va desenvolupar una acció mitjançant la qual es va convidar a tots els professionals sanitaris a respondre un breu qüestionari sobre higiene de mans amb la voluntat de promoure i posar en valor l’esmentat gest.

Maria López també va explicar que, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió de l’acció en qüestió, l’entitat va difondre -entre el mateix Dia Mundial de la Higiene de Mans i l’endemà- l’esmentada iniciativa a través de les xarxes corporatives de MútuaTerrassa. Finalment van prendre-hi part un total de 475 professionals de l’entitat, els quals cal que contactin amb Control d’Infecció per tal de rebre la bossa commemorativa de l’efemèride.