La Dra. Àngels Jaén rep un reconeixement a la seva trajectòria al XX Congrés Nacional sobre SIDA i ITS

En aquest marc també van participar professionals de la Fundació Assistencial i de la Fundació Vallparadís

La Societat Espanyola Interdisciplinària de la SIDA (SEISIDA) va celebrar el XX Congrés Nacional sobre la SIDA i ITS “Cronicidad con Calidad de vida C+C” dels dies 4 al 6 d’octubre, a Bilbao.
Durant el transcurs del Congrés professionals de la Fundació Vallparadís i de la Fundació Assistencial van intervenir presentant una comunicació.

La Fundació Vallparadís va intervenir amb una comunicació
El Centre Sociosanitari de L’Ametlla del Vallès va presentar la comunicació “La actividad de teatro como recurso para el abordaje de la conducta en personas con VIH y afectación cognitivo-conductual”. En l’estudi s’analitza com la intervenció mitjançant l’activitat de teatre esdevé un element motivador que permet abordar trastorns de conducta i atendre les seves necessitats psicològiques i socials dels pacients que participen, millorant les alteracions de conducta durant la realització de l’activitat. Es tracta d’un estudi comparatiu realitzat durant els anys 2018 i 2021, que han dut a terme Cèlia Carmona (psicòloga), Mónica Boza i Imma Serra (educadores) de la Fundació Vallparadís.

Premi Teresa Pelayo a la Dra. Jaen i participació de la Dra. Roser Font
Per una altra banda, la infermera referent de la Unitat de Malalties Infeccioses i ITS de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, Roser Font, va participar a la Taula col·loqui “Experiencias amb la Revista Multidisciplinar del SIDA, RMdS”, en la que també va intervenir la Dra. Àngels Jaen, directora de la revista.

En finalitzar el congrés la Dra. Àngels Jaén, consultora científica i suport tècnic de la Fundació Docència i Recerca de MútuaTerrassa va rebre Premi Teresa Pelayo 2022 concedit per la Sociedad Española Multidisciplinar del Sida (SEISIDA) a la seva trajectòria en la direcció de la revista científica SEISIDA.