Infermeria a MútuaTerrassa

Encetem un projecte de divulgació i visualització dels infermers i infermeres de MútuaTerrassa amb l’objectiu de donar visibilitat i apropar la pràctica infermera tant als professionals com a la ciutadania.

Els/les infermers/es liderem des de les diferents dimensions de la professió, amb autonomia, responsabilitat i independència. Treballant de forma col·laborativa amb la resta de professions amb objectius comuns que posen el pacient en el centre de l’atenció, sempre buscant l’excel·lència de les cures, els millors resultats en salut i la sostenibilitat del sistema.

En un entorn que evoluciona cap el paradigma de cuidar, les infermeres són claus per aconseguir els resultats en salut oferint cures excel·lents, garantint la seguretat i proporcionant una experiència positiva als pacients, família i comunitat.

El col·lectiu d’infermers/es de MútuaTerrassa presten atenció en diferents àmbits: Hospital, Atenció Primària, Ambulatòria i Sociosanitària. Atenent a les persones en totes les seves dimensions.

Durant el 2019 Mútua Terrassa es va adherir a la Campanya Nursing Now, que te com a objectiu millorar la salut a nivell mundial elevant el perfil i l'estat de les infermeres en tot el món, influint en els responsables polítics i donant suport a les pròpies infermeres per liderar, aprendre i construir un moviment global.

Aquest 2020 ha estat declarat per l’Organització Mundial de la Salut l’any de les infermeres i llevadores. Per aquest motiu els infermers /infermeres de Mútua Terrassa, sota el lema 24/365, durant l’any 2020, volem divulgar tant als professionals com als pacients: Qui som, Què fem, Per què ho fem i Com ho fem.

  • Vols treballar amb nosaltres?

    MútuaTerrassa va néixer l'any 1900, actualment és la Fundació Hospital Universitari MútuaTerrassa i proporciona atenció pública concertada en els àmbits hospitalari, d'atenció primària i sociosanitària. Si vols formar …Llegir més